Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 16 december 2012

Faith, Hope and Love

Allereerst wil ik Frosien welkom heten op mijn Blog, het is zo fijn om al zoveel volgers te hebben en al die lieve berichtjes te lezen. Zo ook op mijn berichtje dat ik ziek was, zoveel mensen die me beterschap gewenst hebben, hartverwarmend. Gelukkig gaat het elke dag wat beter, ik eet in ieder geval weer, gisteren mijn eerste boterham op en het smaakte!
Ik kwam er achter dat ik nog een Kerstkaart had gemaakt die ik nog niet geplaatst had, dat komt goed uit want ik heb nog niets aan "de hobby" gedaan en kan zo jullie toch al iets laten zien.

Deze keer ben ik eens lekker op de Lila toer gegaan. Ik heb nog een voorraadje Christine Haworth plaatjes en toen ik deze zag wist ik meteen al een kaart in gedachten. Soms heb je dat ( heel soms maar helaas hihi.....) dat een kaart meteen lukt en naar je zin is.
Het is geen al te drukke kaart geworden zodat het plaatje ook mooier uitkomt.Deze kaart is voor mijn middelste dochter en zij houdt niet van al die tierelantijntjes, bloemetjes etc dus dit is al druk genoeg voor haar. Het standaardje vind ik zo handig en schattig, de kleur is net zo donkerbruin als op de kaart maar lijkt door verkeerde belichting lichter.


Schattig zijn die ini mini hoekjes van Spellbinders toch?

Dit labeltje van Whimsy vind ik ook al zo'n prachtig malletje...... 
De achterkant van het labeltje is Lila met de tesktstempel Hope, Faith and Love.
 


 
De gebruikte materialen zijn:

Action papier
Christine Haworth Plaatje
Whimsy Double Scallop Die Label
Memory Box Frostyville Wreath
Joy Crafts 6002-0147
Joy Crafts kaartenstandaard 6002-0123
Spellbinders shapeabilities D-lites Frame One S2-001
Xcut Docraft Nesting Dies
Tekststempel is een clearstempel maar ik weet helaas niet meer van welk merk dus die het weet mag het zeggen................
Verder organza lint en pareltjes.

Met deze kaart doe ik mee bij Creamiep, kijk maar eens op: http://creamiepdesignteam.blogspot.nl/2012/12/wedstrijdje-kerstkaartje-maken.html?showComment=1355754593697