Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 28 augustus 2014

25th..................Christmas

Afgelopen weekend heerlijk wat tijd op mijn hobbykamer doorgebracht en alvast een Kerstkaart gemaakt.
Ik probeer heel af en toe mee te doen met de 52 weeks of...... maar iedere week gaat me niet lukken.Het is een vrij rustige kaart, het plaatje vind ik zo mooi en met het "gewone" papier van de Action komt het goed over.

Ik heb weer van lichtgewicht klei een fotoframe gemaakt en daarin de cijfers 25 geplakt. Ik heb het lijstje, de poinsettia en de sneeuwsterren met Inka Gold Platinum bewerkt, helaas is het op de foto niet of nauwelijks te zien.

De memory box mal Poinsettia eindelijk kunnen gebruiken, ik vind hem zo prachtig en uitgestanst van perkamentpapier vind ik hem echt een zachte uitstraling hebben. er onder zie je nog net, ook van perkamentpapier, de ster van Marianne Design. Dit is al een oude mal maar ik heb hem onlangs aangeschaft, ik had hem nog niet maar telkens als ik hem zag dan dacht ik ja, die wil ik ook;)Wat voile onder het plaatje,stukje kant en daar nog een randje onder uit laten steken van wat ik met de Martha Stewart pons gemaakt heb.Mijn gebruikte materialen:

Plaatje van internet, papier van Action en Kraft
Cuttlebug Alfabet Babyface
Joy 6002/0356
Marianne Design CR 1226
Martha Stewart Vintage Floral punch
Memory Box Poinsettia Luxe

Verder nog distress inkt, kant, perkamentpapier, lichtgewicht klei voor fotoframe en sneeuwsterren, mini zilver pareltjes (voor de nagels) houten sterretjes Xenos, voile.

 Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ook wel of jullie ook al bezig zijn met Kerstkaarten. Alvast bedankt voor jullie reacties, zo leuk om dat telkens weer te lezen.

Deze kaart laat ik meedoen bij:

http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl
http://cutecardthursday.blogspot.nl/2014/08/challenge-336-anything-goes.html
http://7kidschallengeblog.blogspot.nl/2014/08/challenge-107-anything-goes-with.html