Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 11 januari 2013

Travel the world in search of what you need, return home to find it.

Goh, ik krijg nog bijna de smaak te pakken om mannenkaarten te maken, maar.........let op.......bijna hoor.......hihi.

Deze kaart is gemaakt met plaatjes die ik van het internet hebt "geplukt", een stempel en mallen. Niet een erg kostbare kaart maar daarom niet minder leuk om te maken.
De 2 stukken touw die in een knoop bij elkaar komen heb ik bij iemand op een blog gezien, helaas weet ik niet meer bij wie maar als je dit leest........bedankt! Ik vond het een leuk idee met die nietjes.



 
Ik probeer graag dingen uit en zo kwam ik op het idee om eens een keer de hulsjes van lege waxinelichtjes te gebruiken. Ik heb dit ook gedaan met een pons en het lukte prima om er bloemetjes van te ponsen dus met een mal moest ook gaan. Ik heb de mallen dus geprobeerd en dit lukte ook. Je hebt nu wat dikkere stansjes en het ziet er wel gaaf uit vind ik persoonlijk. Het is ook nog eens gratis ook, helemaal leuk toch? (Wij proberen te recyclen dus glas, ijzer etc apart en vandaar dat ik die theelichtjes zomaar hoefde te pakken). Voor je ze gaat gebruiken knip ik de hulsjes overal rondom in zodat het plat komt te liggen en klaar is om er iets mee te doen.
 
 
 
 
Hierboven zie je dus het zilverkleurige radertje wat van zo'n hulsje is gemaakt.
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Plaatjes, achtergrond etc van internet en geprint,
Fonz Stempel
Marianne Design Creatables Aamsterdam LR 0207
Xcut dies Chronology
Internet gebruikt om de tekst uit te printen, touw, lege waxinelichtjes, bruin inpakpapier, charm passport.