Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 25 maart 2014

I ♥ Music.......Loving Greetings..................

Het weekend zit er weer op en de verjaardag van mijn buurvrouw was ook erg geslaagd. Mijn eigen verjaardag was toch nog onverwachts erg leuk geworden, mede door de vele kaarten die ik toegestuurd heb gekregen van jullie hier, ik heb iedereen al persoonlijk bedankt, het is zo'n vrolijk gezicht al die kaarten en ik kan er zo van genieten. Het feit dat iemand al de moeite neemt om een kaart te maken, op te sturen en bij sommige er ook nog eens 3 (!!) postzegels op moesten doet me veel. Mijn man vroeg ook al: zijn dit allemaal hobbymaatjes van je? Hij vond het ook geweldig en weet dat ik er erg blij mee ben, dat is ook te zien blijkbaar want ik straalde helemaal zei hij.

Verder wil ik Ria van harte welkom heten, ik ga straks even naar jouw blog zoeken, ben altijd nieuwsgierig wie mij wil volgen;)

Dan over naar de kaart, het kwam uit mijn tenen hoor, de laatste dagen komt er niets uit mijn handen, ben gewoon erg lusteloos en rusteloos, geen idee hoe dit komt, vast wel door het weer;) Ik weet dat dit weer overgaat en maak me er niet druk over. De afgelopen dagen heb ik bijna nergens gereageerd maar ook dit komt wel weer, ik kijk wel in ieder geval en geniet van al het moois hier. Afgelopen week ging er van alles mis, de koffiepot liet ik uit mijn handen vallen, vervolgens stootte ik mijn koffiemok om en de koffie ging over mijn mobieltje,mijn hand een beetje verbrand maar het allerergste was nog dat ik mijn fiets vergeten was op slot te zetten (rare zin)Ik was net in de winkel toen ik er achter kwam,ik liet mijn kar staan en ging naar buiten maar hij was al weg. Dit is binnen 10 minuten gebeurd, deels eigen schuld  maar toch, ze hebben van je spullen af te blijven. Ik ben normaal zo secuur en zet hem altijd op slot, was die week gewoon een beetje vergeetachtig denk ik;) Er zijn ergere dingen zoals gezondheid, en die is prima! Daar kan niets tegenop!

Het is alweer een tijd geleden dat ik bij het mooie blog "We Love Vintage" van o.a. Plony heb meegedaan en heb hier nu een kaart voor gemaakt. Het thema was muziek.

De meisjes zitten samen echter de piano en op de achtergrond is nog muziekinstrument te zien, op de piano zelf lig een blokfluit.Even een rozetje van kant gemaakt, een plaatje van het internet gehaald met "I ♥ Music" en dit erop geplakt.
Ik had nog wat charms van muzieknoten en heb er eentje aan de notenbalk geregen. De notenbalken heb ik uit grijs en geel gestanst en deze niet precies helemaal op elkaar geplakt, zo krijg je een schaduweffect.
De tekststempel is een rubberen stempel van Magnolia.


Uiteindelijk is dit de kaart geworden, niet al te druk anders zag je weinig meer van het achtergrondpapier.

Mijn gebruikte materialen:

Plaatje van internet gehaald, cardstock en achtergrond ook van internet gehaald en geprint.
Memory box Virtuoso Music
Spellbinders S4-389
Magnolia Tekst Stempel 

Verder het randje van het plaatje bewerkt met de distresser van Tim Holtz, randjes beinkt met Distressinkt Vintage Photo, charms muzieknoten, ponsje voor de kleine muzieknootjes, kant.

Deze kaart laat ik meedoen bij:

http://wlvc.blogspot.nl/2014/03/challenge-nr-22-en-random-winnaar.html