Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 4 januari 2013

Liefs....

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, Brigitte en G. vanderPlas, zo leuk dat jullie mijn volger zijn geworden en hopelijk kunnen jullie wat inspiratie opdoen. Vragen mag natuurlijk altijd als jullie iets willen weten.

OO wat heb ik me weer lekker uitgeleefd, heerlijk rose en dan ook nog eens een schattige digistamp van Teddy Bo, vermomd als poesje, ik genoot!
Het is weer een zoete kaart geworden, die maak ik nu eenmaal het allerliefste. Na de mannenkaart vond ik dat ik het wel verdiend had om iets rose te maken hihi, ik ben toch zo weg van die kleur.
In mijn huis vind je de kleur ook werkelijk overal terug, uiteraard in zachte kleuren en niet zo fel als op de kaarten hier maar toch..... Mijn keuken is zelfs zachtrose........zo gezellig. Ik bof maar dat ik dit mag van mijn mannetje want zeg nu zelf, niet iedereen zou dat goedvinden toch?
We slapen in een (uiteraard) rose slaapkamer in een groot hemelbed met kanten gordijnen......zucht.....dat is toch genieten?


Ik haak zo af en toe wat bloemetjes of hartjes en als ik dan bezig ben hoef ik zo maar wat uit te kiezen en kan ik lekker "aan de freubel" blijven.

En zo ziet de kaart er in zijn geheel uit:


 
 
De gebruikte materialen zijn van:
 
Papier Eline's huis (??)
Teddy Bo Digistamp
Faber Castell Aquarel kleurpotloden
Liefs, stempel van....?
Nellie snellen MFD 020
Memory Box Marietta Buckle
Memory Box Sofia Heart
Magnoli Doohickeys Heart Swirl
Joy 6002/0024
Marianne Design LR 0226
Marianne Design LR 0242
Spellbinders Nestabilities Decorative Labels Eight S5-148
Zilverkleurige hoekjes, parelspray, gehaakt bloemetje en een pareltje.
 
Aangezien er bij Teddy Bo weer een challenge, thema is Birthday, en laat ik deze graag mee doen