Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 22 september 2013

Een Babykaart.....voor een kleinkind...

Hello "blogsisters"........lol.
Sommigen van jullie hadden misschien al heel even een glimp van deze kaart gezien, ik had hem nl klaargezet en wilde hem opslaan toen ik per ongeluk op publiceren drukte. Nu mag hij dus wel gezien worden, het zou niet leuk zijn geweest als degene waar hij voor bestemd was het hier al had kunnen zien vind ik.


Wat een lekker weer hebben we he? Volgend weekend schijnt het nog beter te worden, zalig. Gisteren hebben we een heerlijke fietstocht gemaakt maar helaas kreeg mijn man een lekke band. Er liep net een man met zijn hond te wandelen en die stelde voor om even mee te gaan en het bij hem thuis te repareren. We hadden wel plakspullen bij maar om het is natuurlijk wel gemakkelijker om water etc bij de hand te hebben. Nou, wat een aanbod, zo leuk. Wij gingen dus mee en de vrouw des huizes zorgde ook nog eens voor een lekker" bakje"  thee. Ik vind dit toch zo leuk, zelf ben ik ook iemand die zoiets zou doen en vind het fijn om een ander te helpen. Met zoveel negatieve verhalen en berichten van de maatschappij die aan het verharden is wilde ik dit toch even kwijt. Ze bestaan nog, mensen die iets voor een ander over hebben!


De dochter van een vriendin van mij is dan toch eindelijk bevallen. Ze was al in haar 41ste week dus de spanning steeg. Gelukkig is hij er dan, een gezond jongetje van bijna 9 pond! Zijn naam is Siem en ik vond het leuk om het op de kaart te zetten die ik naar onze vrienden stuur. Ik heb al een paar foto's van het jongetje gezien en het is Hollands welvaren hoor, een prachtig kereltje.


 
 
 
 
 

Met het alfabet van cuttlebug, een oudje genaamd Babyface, heb ik de letters gemaakt.


 
 
Van perkamentpapier het hart gestansd en daarop "een kleinkind" gestempeld.
 
 
 
 


 
 


 
De lieve hartjes van MB vind ik zo teer en mooi erbij passen. De nieuwe mallen van Spellbinders, de Gold serie, is prachtig. Zo apart dat de mal tegelijkertijd kan embossen en debossen. Helaas is het op mijn mal niet te zien, ik heb de mal die ik ge-embossed had onderop geplakt, daarna degene die ik dus niet gedaan had. Tja....dat had dus andersom gemoeten maar ik zag het pas toen alles natuurlijk al goed vastgelijmd zat. Het had zo mooi kunnen zijn..........zucht. De bovenste mal heb ik wat verhoogd met foamstukjes, heel fijn geknipt, zodat het net lijkt alsof het plaatje in een lijstje zit.
 
 
 
 

 
 
 
De hartenborder heb ik ook uit perkamentpapier gestansd, ik vind dit zo zacht qua kleur ook.
 
Het plaatje heb ik van internet gehaald en aangezien ik net een naar berichtje op het blog van 
Janet K. gelezen heb dat zij beschuldigd werd van misbruik van bepaalde plaatjes en bloemetjes wil ik hier wel voorzichtig mee zijn. Dit plaatje is dus niet van mij maar als iemand weet van wie dit wel is wil ik er graag de naam bij vermelden, ik wil hier niemand mee kwetsen of met de eer gaan strijken.
 
 
 
 


 
Dit is dan de volledige kaart geworden.De materialen die ik gebruikt heb zijn:

Plaatje van internet  en op canvaspapier geprint
Cheery Lynn DL106 Heart to Heart
Forever Friends New Arrival papier
Go Kreate Frilly #6
Magnolia Doohickeys Vintage box lacing sugar
Marianne Design LR 0159
Memory Box Precious Hearts
Memory Box San Marzano border
Memory Box Baby Carriage
Spellbinders Gold Labels Four

Verder nog wat organza lint, kant, cardstock, pareltjes, distressinkt, perkamentpapier, voile en een lieve charm van een veiligheidspeldje.