Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 10 februari 2013

Magical Moments...

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgens weer welkom heten, fijn dat jullie je aangemeld hebben, ik waardeer dit altijd zeer. Ook geniet ik van de lieve berichtjes die jullie altijd achterlaten, ik weet zelf hoeveel tijd er in gaat zitten om te reageren dus daarom waardeer ik dit enorm.

Ik ben zojuist teruggekomen van een heerlijke wandeling, het is hier lekker zonnig en het vriest nog net niet. We hebben heerlijk in de natuur gewandeld en helemaal niets van het Carnavalsgebeuren gemerkt wat hier sinds afgelopen vrijdag begonnen is. Wij hebben er zelf niets mee maar voor degene die het leuk vind, veel plezier en Alaaf!

Dit stempeltje vind ik zo lief, ik heb de kleuren om in te kleuren heel zacht gehouden en om het stempeltje heen zit een rand, uitgestansd uit Perkamentpapier, het komt zo een beetje als een wazige rand over en dat ziet er mooi uit. Je ziet ook nog net een stukje van mijn zelfgemaakt pin met ook een vogeltje erop. Het meisje zit daar zo lief en blaast op haar fluit, een soort slangenbezweerder maar dan komen er bij haar vogeltjes tevoorschijn......lol.

 
Het rondje is gemaakt van parelspray, ik had dit gezien in een boekje van Jenine wat ik vorig jaar bij haar gekocht had op de beurs bij Nellie Snellen en vroeg me af waar ze die verkochten. Ik heb dus een mailtje naar Jenine gestuurd en kreeg als antwoord: zelfgemaakt van parelspray, leuk he?
 
 
 
 
Deze charm/bedeltje is ook zo'n schatje en aangezien hij op het kooitje lijkt van de stans heb ik hem erbij gebruikt.
 
 
 
 
Dit is dan de kaart in zijn geheel geworden. Ik vind de tekst er helemaal bij horen, het heeft ook wel iets "sprookjesachtigs".

De materialen die ik gebruikt heb:

Faber Castell Aquarel kleurpotloden
Magnolia Stempel
Whimsy Magical Mini letter seals
Cuttlebug Postzegelmal
Marianne Design LR 0242
Joy Crafts Noor 6002-0147
Cheery Lynn English Teaparty DL 101

Verder nog cardstock, perkamentpapier, charm vogelhuisje, touw, zelfgemaakte pin, lint, foam, parelspray, pareltjes en parelhartje.


Ik wil deze kaart graag mee laten doen met de volgende challenges:

http://midweekmagnolias.blogspot.nl
http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/
http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/2013/02/challenge-februari-2013.html