Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 15 maart 2014

Enjoy Life...

Welkom Anja, Maia en Aniet, wat fijn dat jullie mij gaan volgen, heb jij ook een blog Anja want natuurlijk kom ik ook graag bij jullie kijken en volgen.

Deze keer een verjaardagskaart voor Leny, zij wordt vandaag,15 Maart 80 jaar en ik geniet steeds van haar verhalen, recepten en haar creaties natuurlijk. Het is toch een hele mijlpaal om 80 jaar te worden en ik vond het leuk om hiervoor een kaart te maken. Ze heeft de kaart inmiddels ontvangen dus hij mag op mijn blog. Wat is ze al heerlijk verwend, ze heeft toch een stapel post gekregen, zo leuk, ik gun het haar van harte.

De kaart is redelijk rustig, het papier komt zo mooi tot zijn recht, ik vind dit prachtig papier.

Het plaatje heb ik van internet gehaald en op canvaspapier geprint.

Mijn mooie mallen die ik gewonnen heb kwamen al heel snel met de post, zo leuk om ze zo vlug al te kunnen gebruiken en ik heb al meteen het hartje op deze kaart gebruikt.


De tekst: Enjoy Life is van een Die Versionsmal, voor Leny wel toepasselijk want samen met haar man Wim genieten ze zoveel het kan samen van het leven. Uit het alfabet van Cuttlebug heb ik de cijfers 80 gestanst, dit heb ik met foam gedaan zodat het er wat dikker op ligt.Mijn gebruikte materialen:

Paperpad Kars, Country Rose, cardstock
Plaatje van internet op canvaspapier geprint
Crealies hartenborder
Cuttlebug Babyface Alfabet
Die Versions Enjoy Life
Marianne Design LR 0299
Spellebinders Nestabilities S5-158


Deze laat laat ik meedoen bij: