Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 11 juli 2013

Ja.................ze wilden............. hihi.

Wat een superfijne dag hebben we gehad op de bruiloft van onze dochter. Alles zat ook mee, het weer was fantastisch dus we zijn bijna de hele dag buiten geweest. Ze trouwden in het mooie stadhuis in Leeuwarden waarna de ze receptie hielden in het (Paleis) Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden. De tafels stonden in de gezellige, romantische tuin en wat was het heerlijk om zo ongedwongen te genieten en lekker te smikkelen van de lunch en bruidstaart. Omstreeks 15.00uur vertrok het bruidspaar naar de Vliegbasis aangezien haar man bij de luchtmacht werkt. Hij had toestemming gekregen om op de basis foto's te laten maken en dit was voor de fotograaf ook een leuke gelegenheid. Zijn collega's vlogen met F16's over en zo heeft de fotograaf ook foto's kunnen maken, terwijl ze over het bruidspaar vlogen.
Ze vonden het super dat dit kon, het was hun wens en die kwam nog uit ook.
Voor ons hadden ze een boot afgehuurd om een rondvaart door de grachten van Leeuwarden te maken en mede door het mooie weer en de vriendelijke gids hebben we daar ook heerlijk van genoten. Daarna met zijn allen en het bruidspaar nog gezellig nagepraat en wat gedronken om vervolgens met de hele groep naar het restaurant te gaan om de avond af te sluiten met een lekker diner! Onze dochter en haar man straalden, zo leuk om te zien. De foto's van de fotograaf laten nog even op zich wachten maar gelukkig had ik een klein fototoestelletje meegenomen zodat ik toch alvast wat simpele kiekjes kon nemen.

Zijn collega's hadden een soort haag van sabels gemaakt waar het bruidspaar onderdoor moest lopen.
Toen ze er onderdoor waren kreeg de bruid een tikje op haar achterste met de sabel, dit schijnt zo te horen (althans dat hebben ze mij wijsgemaakt hihi)


Om jullie nu niet helemaal voor niets te laten komen kijken heb ik ook nog een kaart om jullie te laten zien.
 
 


Uiteraard "moest" ik de mooie vlinderrand van Joy ook hebben, ik heb er een zoete, rose  kaart van gemaakt, de losse vlinder van Joy past er perfect op. De kleine vlinders van de border heb ik los geknipt en er apart nog eens dubbel op geplakt.

Het plaatje komt van internet en heb ik op canvaspapier geprint. De overige materialen zijn van:

Go Kreate,
Joy 6003/0012
Spellbinders
Uiteraard nog wat organzalint, distressinkt, pareltjes en een vlindercharm.