Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 15 mei 2014

It's a Girl...............en Mereltjes.....nou ja "tjes".............................

Wat een lieve reacties heb ik van jullie gekregen en zoveel ook, geweldig, dank jullie wel. Velen van jullie hebben ook wel een of meerdere vogelnestjes in de tuin, of ooit gehad, en kunnen daar net als ik enorm van genieten.  Onder aan dit bericht staat een update van de mereltjes, nou ja "tjes"......ze zijn op 3 Mei uit het ei gekropen en vallen nu bijna uit het nest haha, ze groeien dus heel erg goed. Verder wil ik Misseke en Valerie heel hartelijk welkom heten, fijn dat jullie mijn volgster geworden zijn.

Deze keer een Babykaart voor een Meisje, ik heb hem lekker zoet gemaakt met van alles erop. In eerste instantie had ik het afdrukje van de Ooievaar van Magnolia mooi ingekleurd (voor mijn doen dan hé....) maar toen ik het met distressinkt wilde bewerken heb ik het verprutst dus toen maar een lief plaatje genomen;)Ik heb weer lekker veel Gesso gebruikt en heb dit ook op het rose parelsnoertje gedaan zodat het wat minder nieuw lijkt en niet meer blinkt. Het fotolijstje van lichtgewicht klei heb ik bewerkt met 2 kleuren distressinkt, de vintage photo en de spun sugar.
De letters die ik uit foam gemaakt heb zijn ook bewerkt met Gesso.                                     

De flesjes van de Wibra behoren ook tot mijn favoriete hobbymaterialen, ik heb er nu eens een keer geen schelpjes in gedaan maar gevuld met muisjes, zo lief. Je kunt er zoveel mee doen, ik zag ook bij iemand (helaas weet ik niet meer bij wie) op haar blog een flesje gevuld met een briefje, flessenpost dus, leuk idee toch? Deze lieve strikjes zijn van lichtgewicht klei gemaakt en ik vond het wel leuk om ze onderaan de ballon te bevestigen.


Mooi lint wat ik tijdens mijn vacantie gekocht heb, altijd leuk om met zoiets te werken want het brengt direct weer de herinnering terug. Het is organza lint, de ene met bruine stipjes en de andere met lieve witte hartjes.


En zoals jullie zien heb ik dankzij Jacomijn haar blog een berichtje gevonden waarin je een watermerk kon maken, dit kwam weer van Ellebel. Het is geen bijzondere, maar het begin is gemaakt en aangezien ik hier allang naar op zoek was en het in mijn huidige Word niet kon ben ik blij dat ik het gevonden heb.


Gebruikte materialen:

Sieta van Gelderen plaatje
Graphic 45 Little Darlings DP
Cuttlebugmal a Girl
Die Versions Heart Rop Wispers
Go Kreate Large Frilly 2
Joy 6002/0303
Kaisercraft miniclearstamp Baby
Marianne Design LR 0299

Verder nog pareltjes, Brad, bedrukt Organza met bruine stipjes en met witte hartjes, Lichtgewicht klei voor Frame en Strikjes, flesje Wibra met muisjes gevuld, Rose Voile, Hema fotohoekje, Foam, Parellint, Gesso, Disstresinkt Vintage Photo en Spun Sugar.


Hier zijn de mereltjes 12 dagen oud. Ze zijn op 3 Mei uit het ei gekomen, althans 4 van hen, de 5de een dag later. Het is dus bijna tijd om uit te vliegen, we houden ze in de gaten en ik hou jullie op de hoogte. Via jullie reacties las ik dat er velen zijn die ook wel ergens een nestje in de tuin hebben en er zo van kunnen genieten, wat een geluk om het zo te mogen volgen toch?