Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 5 augustus 2014

Wish you a Berry Nice Day.............Hope you feel better soon.....en een tip............

Jaaa..........alweer aardbeien, ik heb zo lekker zitten te kleuren buiten met het mooie weer en aangezien ik veel moet oefenen heb ik dat dus gedaan;) Nu ben ik afgelopen weekend wel een ontzettende bofferd geweest.  Bij Heidy's Scrappies heb ik de Candy gewonnen en een voucher gekregen om bij Mo Manning digi's uit te zoeken, dat heb ik meteen diezelfde dag nog gedaan en heb 2 leuke digi's uitgekozen. Heerlijk om af en toe wat nieuws in te kunnen kleuren. Verder was ik bij Anmacreatief 1ste geworden en krijg ik een mooie stempel toegestuurd en kwam ik ook nog met mijn Fairy kaart in de top 3 bij WLVCB. Nou, dat geeft je toch wel even een flinke oppepper hoor!

Dan de tip: Ik heb deze keer geen aardbeitjes van lichtgewicht klei aardbeitjes erop geplakt, eigenlijk wilde ik ook een keer de mod podge melt gebruiken maar die hadden ze bij mij in de omgeving niet dus die moest ik online bestellen. Terwijl ik zo aan het zoeken was dacht ik waarom zou ik eigenlijk geen gewone lijmstift kunnen gebruiken? Nieuwsgierig als ik ben heb ik dit voorzichtig geprobeerd, eerst het lijmpistool goed warm laten worden en daarna de lijm in de mal laten lopen. Na een tijdje wordt deze hard en toen eruit gehaald en............jawel hoor, het lukte! De winkeliers zullen wellicht niet blij met me zijn dat ik dit hier schrijf maar de stiften voor de lijm moet je ook kopen dus.........;)
Als het uitgehard is kun je ze ook schilderen, net als de lichtgewicht klei.

Deze keer een beterschapskaart en een kaart om iemand een fijne dag te wensen, hoeft niet perse voor een verjaardag te zijn dus.Het achtergrondpapier heb ik op internet gevonden en uitgeprint en ik heb een paar aardbeitjes uitgeknipt en achter de vlaggenlijn geplakt.

De tekst "Hope you feel better soon" heb ik gemaakt in Word en afgedrukt.


Gebruikte materialen:

Stempelafdrukje MoManning, gekleurd met Faber Castell Aquarelpotloden
Cardstock, linnenpapier, designpapier aardbeien via internet gevonden
Cuttlebug Embossingfolder
Crafts too ovals
Die Namics Fresh cutt grass
La la land LL 8026
Magnolia Doohickey Strawberry
Memorybox Marietta Buckle
Nellie snellen MFD 005
Spellbinders S4-083
Spellbinders S4-205


Verder nog kant, organzalint en pareltjes.