Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 9 december 2013

12½ Jaar Getrouwd....


Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve en leuke reacties die jullie achtergelaten hebben. Zeker in deze tijd waardeer ik dit enorm omdat iedereen toch druk bezig was met Sinterklaas en nu weer voor Kerst. Ik wil Doris ook heel graag welkom heten, uiteraard ben ik bij jou op je blog gaan kijken en ook meteen je volgster geworden.
Het Sinterklaasweekend is weer voorbij en wat hebben we het fijn gehad. We hebben zo ontzettend veel gelachen en helaas ook veel te veel gegeten haha, maar wel een weekend om op terug te kijken.


Deze kaart heb ik gemaakt voor Ans, zij was op 6 December 12½ jaar getrouwd met Ed en dan is het natuurlijk wel leuk als je een kaartje kunt sturen. Inmiddels weet ik dat hij goed aangekomen is en ze hem leuk vonden.


 
Ans houdt erg van dieren dus ik heb er vogeltjes en natuurlijk ook een poesje opgezet.
 
 
Dit hele kleine ornamentje heb ik gemaakt van lichtgewicht klei, geverfd met metallic brons acrylverf en daarna de cijfers 12½ in geplakt.
 
 

 
Aangezien Ans zelf ook (onder andere) katten heeft  heb ik die ook eentje gemaakt van lichtgewicht klei en deze ook met acrylverf metallic brons bewerkt.
 
 

 
 
Deze tag heb ik onlangs op de creatieve beurs in Venray gekocht, hij was afgeprijsd en ik kon hem niet laten liggen natuurlijk;) Lief toch met die Hartjes?
 
 
 

 
 
 
 
Mijn gebruikte materialen:
 
Plaatje van internet op canvaspapier geprint
Papier My Minds Eye Lost & Found
Go Kreate Frilly # 6 large
Joy 6002/0258
Joy 6002/0260
Memory Box Vintage Bird Cage
Memory box Twirled Heart Border
Whimsy Stamps Pedestal Tag 2 Hearts
 
Verder nog: houten vogeltjes Xenos, parelsnoer, hempcord, disstressinkt, kant, voile, acrylverf metallic brons, lichtgewicht klei en daar het ornament/hangertje en de poes van gemaakt uit een siliconen malletje, cardstock
 
 
 Deze kaart laat ik meedoen bij DutchCardLovers waar ze om een kaart vragen met cijfers en stof.