Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 20 november 2013

a Merry Christmas.....

Afgelopen weekend was ik bij Gerda's Hobbyschop geweest en had daar o.a. het mooie nieuwe Maja papier gekocht, ooow.. wat is dit toch schitterend papier. Ik moet bekennen dat ik wel moeite had om hier de schaar in te zetten, erg he? Ik kwam zelfs in een la nog mooi Kerstpapier tegen van Pion van vorig jaar, ongebruikt, vond ik toen ook moeilijk om te gebruiken haha, het ligt dus nog ongeschonden mooi te wezen in mijn la,  herkennen jullie hier iets van? Toen ik de kaart klaar had liet ik hem aan mijn man zien en hij vroeg, heb je dat nieuwe papier gebruikt en welk is dat dan? Ik wees het dus aan en hij vroeg zich af waarom ik het zo "verstopt"had want zo zag je er toch weinig van............lol.................mannen.....zucht;)
Verder wil ik mijn nieuwe volgster Viera hartelijk welkom heten, leuk dat je mijn blog gevonden hebt, ik hoop dat ik je kan inspireren.
Hier (Deurne Noord Brabant)  heeft het vannacht gevroren maar het is heerlijk weer, de zon schijnt!
 
 
 

 
 
 
Het mooie plaatje heb ik geknipt met de Fiskars fotoschaar zodat het een mooi randje krijgt. Eronder heb ik een stukje donkerbruin gaas geplakt wat net buiten het plaatje steekt.
 
 

 
 
Rondom het plaatje heb ik wat zilverkleurige stickles gedaan. Doordat ik mijn foto's altijd vergroot lijkt het er dik op te zitten maar in het echt valt dit nogal mee.
 


 
 
Onder de boom heb ik een soort stof/gaas en dit op maat geknipt voor de boom.
 
 
 
 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Maja Design Vintage Frost papier en ook het mooie plaatje is daarvan, cardstock
Go Kreate Frilly # 6
Marianne Design LR 0112
Memory Box Star of wonder
Memory Box Frostyville Border
Memory Box Flowering Christmas Tree
 
 
Verder nog onder het plaatje donkerbruin gaas, onder het papier zilverkleurig gaas en onder de kerstboom zilver/wit gaas, zilverkleur stickles, distresinkt pumice stone. Dan had ik nog wat steentjes liggen,  rose soort druppels, ze hebben een zilverkleurige onderkant en doorzichtige ronde bovenkant, geen idee hoe ze heten. Voor de sterren heb ik zilverkleurig spiegelpapier gebruikt.
 
Ik kijk weer uit naar jullie reacties maar voel je vooral niet verplicht, ik weet hoeveel tijd er in gaat zitten en we willen toch allemaal graag de tijd die we hebben besteden aan leuke dingen zoals knutselen natuurlijk.