Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 15 september 2014

It's a Girl......New Arrival.................


Een lieve vriendin van mijn dochter heeft onlangs een meisje gekregen en ik had deze kaart voor haar gemaakt. Ze heeft hem al ontvangen en was er blij mee, ik mocht al na 3 dagen al op kraamvisite komen ze liep al weer gewoon rond alsof er niets aan de hand was geweest.  Ze was zelfs de dag ervoor al naar haar paard geweest, ik stond er echt van te kijken zo fit als ze was, ze voelde zich fitter dan tijdens de zwangerschap zei ze. Het meisje is een mooi poppetje, een echt meisje. Ze hebben al een zoontje en de wens om een dochter te krijgen kwam uit, ze houden ook echt van meisjesachtige spullen en dat is aan mij wel besteed;)


De kleine mollige voetjes komen uit een siliconenmal (zonder naam) en ik heb er Martha Stewart lichtgewicht klei voor gebruikt.De mooie tags heb ik aangezet met Gesso, de bloemetjes die erop gestempeld zijn komen ook van de set van Martha Stewart.


Ook dit rammelaartje komt uit dezelfde siliconenmal, ik heb het geaccentueerd met de parelpen en vind het er wel lief uit zien zo.

Het parelkoord komt van de Xenos en is eigenlijk mooi glanzend, ik vond het weleens leuk om ook dit met Gesso te behandelen, het krijgt zo een zachtere uitstraling.
Het papier komt uit mijn bak maar ik vermoed dat het nog van een blokje van  de Action is, verder ook nog cardstock gebruikt.
Het lieve afdrukje van Magnolia, Delivery from Heaven/Special Moments heb ik ingekleurd met Aquarel Faber Castell potloden, het rose van de strik en het doekje waar de baby in ligt heb ik met glossy accents bewerkt, helaas niet te zien op de foto.
De tekststempels zijn van Martha Stewart.


Verder heb ik nog de volgende materialen gebruikt: gesso, voile, parelpen, organzalint, distressinkt, De voetjes en rammelaar heb ik zelf gemaakt met de lichtgewicht klei van Martha Stewart.