Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 26 mei 2014

Mr & Mrs...................

Deze keer heb ik een trouwkaartje gemaakt. Een  buurmeisje van vroeger gaat in September trouwen en aangezien er nu een leuke challenge is bij WLVCB waar om een trouwkaart gevraagd wordt en ik dit een superleuke challenge vind ben ik er maar meteen aan begonnen.
Ook zag ik dat ik er maar liefs 3 nieuwe volgsters bij heb en bij deze wil ik graag Pouwla, GerJanne en Maija van harte welkom heten, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben.
Verder ben ik met mijn Kerstkaart van 8 Mei jl. 2de geworden in de top 3 bij wlvc dat vind ik toch ook wel weer een opstekertje;)Het meisje kijkt zo dromerig uit haar ogen, ze droomt vast al over haar bruiloft;)Deze labeltjes zijn zo lief en de ieniemini hartjes zijn van lichtgewicht klei gemaakt, evenals het woordje Love.Ook deze hartjes zijn van lichtgewicht klei gemaakt, ik vind ze toch zo lief.

Aan de binnenkant van de kaart heb ik deze stempel gebruikt, verder kan ik er nog tekst bijzetten.De stempel "May all your dreams come true" heb ik bewerkt met embossing poeder maar helaas is dat hier op de foto niet te zien. Ik blijf het lastig vinden om een kaart goed op de foto te krijgen, in het echt zijn de kleuren veel zachter van kleur maar het is gewoon moeilijk om het precies zo erop te krijgen.
Gebruikte materialen:
Prima Marketing,  Lyric collection paperpad
Studio Light
Internet plaatje, geprint op canvaspapier
Forever Friends, Going to the Chapel stempels
Go Kreate
Joy 6002/0303
Martha Stewart Lace Heart Edge Punch
Spellbinders Nestabilities S 4-324
Spellbinders Nestabilities S 5-083

Verder nog lichtgewicht klei, rose voile, organzalint, distressinkt vintage photo, embossingpoeder en pareltjes.

http://wlvc.blogspot.nl/2014/05/challenge-nr-26-en-random-winnaar.html
http://scribbleandscrapcrafts.blogspot.nl/2014/05/challenge-19-always-anything-goes.html