Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 13 april 2015

It's a Boy...........en een blogpauze




Hallo allemaal, na een hectische week kom ik er dan eindelijk aan toe om hier op Blogger te vertellen dat onze eerste kleinzoon Thomas is geboren. Iets te vroeg werd hij afgelopen dinsdag 7 April onverwachts gehaald en is met een keizerlijke snede geboren.
Moeder en kind (en vader niet te vergeten)  maken het goed en dat is het belangrijkste. Mijn dochter is inmiddels uit het ziekenhuis en ze kunnen nu in hun eigen omgeving gaan genieten van hun mannetje. Ik kwam de laatste tijd al niet veel meer op Blogger, ik heb zelfs eventjes getwijfeld om ermee te stoppen maar dat wil ik eigenlijk niet dus heb besloten om voorlopig even een pauze in te lassen. Ik vind het nog veel te leuk om mijn Blog op te heffen en ook om hier en daar te kijken is nog steeds leuk om te doen. De tijd ontbreekt me om overal berichtjes achter te laten of hier steeds nieuwe creaties neer te zetten, ik ben wel actief maar doe ook zoveel andere dingen momenteel. Hier blijft het dus voorlopig even bij en ik hoop over niet al te lange tijd hier weer terug te zijn. Het zal me waarschijnlijk wel enkele volgsters kosten maar dat moet dan maar helaas. Onderstaand kaartje heb ik voor de geboorte van onze kleinzoon gemaakt.






Ik heb deze kaart echt met heel veel plezier gemaakt, nu doe ik dat meestal wel maar met deze ging het ook zo lekker. Soms haal ik er weer van alles af en verander ik weer iets, met deze ging het op een klein dingetje na, meteen goed. Wat kan ik toch genieten om zo lekker bezig te zijn, radio of cd'tje aan, heerlijke geurblokjes in mijn brandertje, nou je moet me eens zien glunderen dan haha.






Het schattige schommelpaardje heb ik gemaakt van Martha Stewart lichtgewicht klei, ik had deze silicone mal al een hele tijd en nu, met de klei van MS is het fijn om te gebruiken en lekker licht wat natuurlijk weer scheelt met portokosten;) Het witte ribbelkarton wat je achter het bruine ribbelkarton ziet is van een verpakking van een rol beschuit.







De roosjes heb ik ooit bij boekenvoordeel gekocht, er zat al een beetje glitter op en daar overheen heb ik wat Gesso gedaan.







Deze swirl van Memorybox, Blooming Vine, vind ik prachtig, lekker sierlijk en mooi om te gebruiken.







Ik heb 2 mallen voor een vlaggetjes lijn te maken, van de ene (MemoryBox Party Banner) heb ik de strikjes gebruikt en van de andere (Magnolia Doohickeys Vintage Box Lacing Sugar) het overschot aan papier wat er overblijft als ik de mal gestanst heb, het is dus geen originele maar van alles wat. Daarop heb ik de tekst met een cuttlebugmal gestanst. 







Rondom de ooievaar heb ik wat holographic embossingpoeder aangebracht. Op de foto zie je er niets of weinig van maar in het echt geeft het een mooi effect om zo'n rand te hebben.


De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Magnolia stempel, Special Moment, Delivery from Heaven.
Aquarel Faber Castell kleurpotloden
Do crafts Foreverfriends New Arrival paper,
Cuttlebug tekst letters
Go Kreate Frilly # 6
Joy 6003/0024
Magnolia doohickeys Heart Swirls
Marianne Design 0156
Marianne Design LR 0121
Martha Stewart lichtgewicht klei ( ik had een silicone malletje baby, merk onbekend)
Memory box Marietta Buckle
Memory Box Blooming vine
Xcut nesting dies
Nellie snellen MFD 020

Verder nog wat gesso, distressinkt iced spruce, voile, pareltjes, cardstock, ribbelkarton, embossing holographic.

Uiteraard mag een foto van onze kleinzoon niet ontbreken, hier is hij dan, Thomas!
Zoals jullie zien houdt hij er niet zo van om op de foto gezet te worden, hier probeert hij zich te verschuilen achter zijn handje.......lol.