Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 30 oktober 2013

Merry Christmas.....again;)

Lieve allemaal, wat heb ik toch ontzettende lieve berichtjes gekregen, dit doet me zo goed en blijkbaar is het bij jullie ook heel herkenbaar allemaal. Ik ben blij dat ik deze beslissing genomen heb en krijg nu wat meer "lucht". Er kwam de laatste tijd zoveel op me af dat ik het even niet meer trok maar het gaat nu weer stukken beter en over een tijdje begin ik weer om af en toe een berichtje achter te laten. Niet meer zoveel als voorheen maar helemaal niets is ook niet leuk, in ieder geval volg ik de blogs wel en oooo wat worden er toch schitterende creaties gemaakt!

Ik heb maar weer eens een Kerstkaart gemaakt alhoewel ik momenteel ook bezig ben om babykaarten te maken, gewoon zo leuk om te doen, lekker schattige kaarten haha en dan malletjes van lichtgewicht klei, wat is dat leuk spul, ik kan me heerlijk uitleven daarmee dus dat zien jullie eerdaags ook wel weer verschijnen.
 Ditmaal een ronde kaart, ook wel weer eens leuk alhoewel ik de Go Kreate mallen superleuk vind. Maar ja, je moet toch eens afwisselen voor de broodnodige variatie....lol......
 


 
Net zoals vorig jaar heb ik belletjes op de kaart verwerkt. deze verkopen ze in een hartvorm bij de Action voor nog geen euro. Deze keer heb ik gekleurde belletjes gebruikt maar ze hebben ook witte en zilverkleurige. Op de brad waar de strik mee vastgezet is heb ik wat "sneeuw" met de snowpen gedaan. Het lint heb ik volgens mij ooit bij de Wibra gekocht.
 
 
Wederom mallen van Memorybox gebruikt, zo fijn gedetailleerd. De ronde mal van Marianne Design heb ik een keer gewonnen en komt mooi van pas nu.
 
 
 
 
 
 
Eigenlijk zit er niet eens zoveel op maar het plaatje en het papier vond ik al druk genoeg.
 
 
De gebruikte materialen zijn van:
 
Plaatje, Nellie snellen
Joy 6003/1001
Marianne design LR 0112
Marianne Design 0187
Memory Box Frostyville Wreath
Memory Box Precious Snowflakes
 
Verder nog kant, pareltjes, kerstlint met tekst, cardstock, distressinkt, sneeuwpen, belletjes van de Action,brad.