Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 30 januari 2014

It's Your Day....................

Heerlijk om mijn hobbyspullen weer te gebruiken, die heb ik toch wel gemist hoor. Ik ben inmiddels al bijna bij iedereen gaan kijken en jeetje wat zijn jullie actief geweest! Prachtige creaties zijn er gemaakt en wat heb ik ervan genoten, zo fijn om op een Blog nog eens terug te bladeren, ik heb dus niets hoeven te missen.
Door al dat moois kreeg ik zelf ook weer inspiratie en ik ben lekker bezig geweest met Gesso en Embossing Enamel;)

Mijn buurvrouw is op 23 Maart jarig, op dezelfde dag als ik,  en nu kregen we een uitnodiging om deze te komen vieren met familie en vrienden met een High Tea! Dit is natuurlijk wel ontzettend leuk maar ik twijfel nog, ik ben immers ook jarig en wil het ook graag vieren met mijn familie etc. Misschien vier ik mijn verjaardag dan wel op een andere dag zodat we toch naar haar toe kunnen. Ze wordt 60 jaar en dat is natuurlijk toch weer een mijlpaal!Ik heb de mal van Spellbinders onder de scanner gelegd, vergroot en uit Cardstock gesneden/geknipt (voor wie dit ook graag wil proberen maar de mal niet heeft kan hem zo van mijn blog pakken, hij staat boven in bij patronen)
Hier ben ik mee aan de slag gegaan................Er zijn momenteel zulke mooie mallen met bijvoorbeeld Happy Birthday dat ik toch eens ging zoeken wat ik zelf nog aan tekst mallen had.Ik kwam toen een oude mal van Cuttlebug tegen en vond deze tekst wel leuk om te gebruiken, achter de opening heb ik perkamentpapier gedaan en daarachter weer blauw papier zodat het ietsje doorschijnt. Daarna bewerkt met embossing enamel. 
Uit een Alfabet van Cuttlebug heb ik de cijfers 60 gemaakt, deze weer op de leuke mal van Marianne Design geplakt, de ballon, allebei bewerkt met embossing enamel.
 
 

 
 
Hier zie je een close up van de tekst It's Your Birthday.

 
Bij Gerie op haar blog zag ik dat ze een organzastrik met de heattool bewerkt had. Ik vond dit zo ontzettend leuk eruit zien dat ik dit ook uitgeprobeerd hebt en wat is dat leuk zeg ( wel opletten hoor hihi). Dus........dank je wel Gerie, erg leuke tip.
 
 
 
 
 
De vlindertjes heb ik pas gekocht en ik ben er helemaal weg van, zo fijntjes vind ik ze. Ik heb ze 1 keer uit Studio Light papier gestanst en daarna nog een keer uit Cardstock en dit met embossing enamel bestrooid, op elkaar geplakt en daarna een lijfje en kopje van pareltjes erop geplakt..

 
 
 
Dit is hij geworden en het kan opgehangen worden.
 
Materialen:
 
Paperpad Studio Light, Cardstock,
Plaatje van internet en op Canvas geprint
All Occasion Dies vlindertjes
Cuttlebug mal Tekst en cijfers 60
Joy 6002/0258
Joy 6002/0304
Magnolia Doohickeys Peaky Floral Tabs
Marianne Design LR 0159
Marianne Design Ballon
Memory Box Darrington Corner
Spellbinders S4-014 (vergroot en voor de kaart gebruikt)
 
Verder nog distressinkt Vintage Photo, Gesso, pareltjes, organza, kant, perkamentpapier, parelbrads, voile, shabby pink en Ivory embossing enamel. Het vlindertje bovenaan heb ik van Ans gekregen en bewerkt met Gesso.
 
 
Deze kaart laat ik meedoen bij: