Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 16 januari 2013

For You....

Allereerst wil ik mijn 3 nieuwe volgsters welkom heten, leuk dat jullie mijn volger zijn geworden Nicole, Janet en Diana en ik hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen. Voor vragen mag je me altijd mailen natuurlijk, dat geldt voor iedereen.

Vandaag weer lekker een vintagekaart gemaakt, die oude plaatjes vind ik toch zo mooi.
Ik heb met ini mini pareltjes gewerkt, dit zijn pareltjes die eigenlijk op de nagels worden geplakt maar ik vond ze erg mooi om op de swirl en in de hoekjes te verwerken, juist omdat ze zo klein zijn. 
 
 
Ik heb even een close up gemaakt zodat jullie een idee krijgen hoe klein ze zijn.
 
 
 
Dat ziet er lief uit he? Wel een gefriemel om ze met een pincet erop te krijgen hihi.
 
 
 
Ik heb de volgende materialen voor deze kaart gebruikt:
 
Plaatje internet,
Wild Orchid flower,
Marianne Design Craftable CR 1203,
Cheery Lynn DL 141 Dainty Dutch Deco Frame,
Cuttlebugmal tag,
Leabilities Leane 005,
Die Namices Fancy Flourish,
stempel for you, pareltjes, distress ink Vintage Photo.
 
Dan iets wat helemaal niets met kaarten te maken heeft maar waar ik ook heel erg van kan genieten en dat zijn de vogeltjes in mijn eigen tuin. Voorheen deed ik weleens wat pindakaas in een halve lege kokosnoot maar ik heb er nu een speciaal hokje voor waar je de pot zo in kan schuiven. Van de week heb ik hem neergehangen en heel voorzichtig kwamen de vogeltjes kijken en voorzichtig pikken. Nu zijn we een paar dagen verder en het is dringen voor de pindakaas hihi, zo leuk. Ik heb mijn fototoestel op een statief in de erker in de huiskamer staan dus heb regelmatig een plaatje kunnen schieten en die zal ik jullie hier onder even laten zien.
 
 
De eerste foto is van een koolmeesje...
 
Het pimpelmeesje lust ook graag pindakaas.....
Na een paar keer op het hokje gezeten te hebben komt uiteindelijk het roodborstje ook lekker smullen zoals jullie hieronder kunnen zien.
De Vlaamse Gaaien kunnen er helaas niet van eten maar die vinden het pindanetje weer lekker, niemand wordt overgeslagen hihi.