Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 1 december 2012

 
 
 
 
Hallo allemaal,
 
 
Ik ben er weer, terug van een heerlijke vacantie! Wat leuk om dan weer de lieve berichtjes te lezen die jullie achtergelaten hebben op mijn blog, dat heb ik wel gemist hoor.
De wassen zijn gedraaid, de post is doorgenomen, de planten staan weer allemaal op hun plaats. Mijn buurvrouw heeft het er maar druk mee gehad, als ik op vacantie ga haal ik al mijn planten die ik boven heb staan naar beneden om alles in de huiskamer te zetten zodat het gemakkelijker voor haar is. Ze is altijd bang dat ze teveel of te weinig water geeft maar zoals altijd hebben ze het weer prima overleefd en ik heb haar weer hartelijk bedankt.
We hadden dit keer weer het geluk om dolfijnen te zien tijdens het duiken, deze keer hadden we onze camera bij ons zodat we ze konden filmen. Een dolfijn was heerlijk aan het spelen terwijl wij toe mochten kijken. Ik vond dit zo leuk dat ik hier een link naar het filmpje geplaatst heb.
 
 
 
 
 
Zo, zo meteen nog even wat boodschappen gaan doen en kijken of ik nog wat inkopen kan doen voor 5 December, we vieren dit pas het volgende weekend dus ik heb nog even de tijd ervoor.
Dan hoop ik nog de Blogs van jullie te kunnen bezoeken en te bekijken wat voor moois er weer allemaal geplaatst is. Dat heb ik wel gemist hoor!
 
Liefs Hanny