Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 1 december 2012

 
 
 
 
Hallo allemaal,
 
 
Ik ben er weer, terug van een heerlijke vacantie! Wat leuk om dan weer de lieve berichtjes te lezen die jullie achtergelaten hebben op mijn blog, dat heb ik wel gemist hoor.
De wassen zijn gedraaid, de post is doorgenomen, de planten staan weer allemaal op hun plaats. Mijn buurvrouw heeft het er maar druk mee gehad, als ik op vacantie ga haal ik al mijn planten die ik boven heb staan naar beneden om alles in de huiskamer te zetten zodat het gemakkelijker voor haar is. Ze is altijd bang dat ze teveel of te weinig water geeft maar zoals altijd hebben ze het weer prima overleefd en ik heb haar weer hartelijk bedankt.
We hadden dit keer weer het geluk om dolfijnen te zien tijdens het duiken, deze keer hadden we onze camera bij ons zodat we ze konden filmen. Een dolfijn was heerlijk aan het spelen terwijl wij toe mochten kijken. Ik vond dit zo leuk dat ik hier een link naar het filmpje geplaatst heb.
 
 
 
 
 
Zo, zo meteen nog even wat boodschappen gaan doen en kijken of ik nog wat inkopen kan doen voor 5 December, we vieren dit pas het volgende weekend dus ik heb nog even de tijd ervoor.
Dan hoop ik nog de Blogs van jullie te kunnen bezoeken en te bekijken wat voor moois er weer allemaal geplaatst is. Dat heb ik wel gemist hoor!
 
Liefs Hanny

8 opmerkingen:

 1. Hoi Hanny,
  Fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad. Wat is het filmpje over de dolfijn leuk! Is wel een hele ervaring denk ik om er zo dicht bij te zijn!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hanny...fijn dat jullie zo'n goede vakantie hebben gehad...wat een gaaf filmpje zeg!
  Zal wel tegenvallen om met deze kou weer terug te zijn!
  Fijn weekend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Hanny wat fijn dat jullie weer terug van vakantie zijn, en wat een gaaf filmpje. Ja ja als je terug komt van vakantie is het altijd even stressen. Hoop snel weer een kaart van je te zien, leuk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hanny heerlijk weer om thuis te zijn he dat vind ik altijd weggaan leuk maar terugkomen HEERLIJK ik kijk uit naar je kaartjes groetjes Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug, fijn dat je een leuke vakantie gehad hebt, lijkt me een onovertroffen ervaring met die dolfijn. TFS. Fijn weekend, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat Je lekker heb genoten van Je vakantie Hanny.
  Nu komen weer de dagelijkse dingen.
  Ik kijk weer uit naar Je creaties.
  Heb een hele fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hanny,
  Fijn dat je weer terug bent,en dat jullie samen hebben genoten.
  En wat een gaaf filmpje hebben jullie gemaak.
  Super om zo dicht bij de dolfijnen te komen.
  Lijkt me een hele belevenis!!!
  Liefs Lies.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heyyy vakantieganger,

  Leuk dat je er weer bent. Het was maar saai zonder jou in blogland hoor. Maar gelukkig ben je er weer...lol.

  Wat bijzonder zo dicht bij de dolfijnen...al woon ik vlak bij het Dolfinarium, maar het blijft bijzonder:) Leuk filmpje.

  Groetjes,
  Neltine

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..