Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 3 juli 2013

Hold a true friend with both hands...............

Allereerst wil ik Anneke van harte welkom heten,  jouw volgster was ik al dus ik vind het superleuk dat je nu ook bij mij komt.
 
 
Deze keer heb ik een tag gemaakt van een voorbeeld van de Magnolia Doohickey So Wrapped Lovely Heart Tag. Deze heb ik 300% vergroot en op cardstock gelegd en uitgesneden. Daarna de gaatjes erin gestansd. Aangezien het een flink formaat is kon ik er lekker veel op kwijt dus ik heb me uit kunnen leven en wat heb ik er van genoten weer... De randen heb ik ingesmeerd met Gesso, dit heb ik ook bij de kleine tag gedaan.
Een tijdje geleden heb ik mijn ponsjes eens geordend , ik heb ze allemaal een keer uitgeponsd en dit op een A4 geplakt, de naam erbij gezet en dit gelamineerd. Zo heb ik op een blad (meerdere in mijn geval) een overzicht van de ponsen die ik heb, zo kwam ik dus ook een zeepaardje tegen...
Dit systeem heb ik ook voor mijn stans/snijmallen, ik heb deze ook allemaal een keer uitgestansd, op vellen A4 geplakt en gelamineerd, ik vind dit persoonlijk handig en misschien is dit voor jullie ook wel een bruikbare tip.
 
 
De tekst vond ik zo toepasselijk bij het plaatje passen aangezien deze 2 lieve kindjes elkaar ook zo schattig vasthouden...
 
 

De tag heb ik zonder tekst gemaakt, zo kan ik op het moment zelf bepalen wat ik er op ga zetten.
Dit lieve stempeltje vind ik toch zo lief, ik heb het ingekleurd en erna uitgeknipt en opgeplakt, ik vind het een schatje hihi.
 
 
Hieronder zie je de tag in zijn geheel, achter de kleine tag van magnolia zitten nog 2 stansjes van de flipflops, helaas vergeten om een foto te maken zonder de heart tag zodat je ze kunt zien.
 
 
 
 
Gebruikte materialen:

Plaatje van internet op Canvaspapier geprint
Die Namics Sea Charms
Joy / Noor 6002/0147
Joy / Noor 6002/0177
Magnolia Doohickeys So Wrapped Lovely Heart Tag
Marianne Design LR 0230
Marianne Design LR 0231
Memory Box Big Splash Border


Verder nog een "woodsie" met daarop warme groetjes gestempeld, schelpjes, crispy lint, charms, wondgaas, distressinkt, perkament, cardstock, touw, pons zeepaardje, stempel van de tekst en zeepaardje is van Joanna Shee/Faye Whittaker Seahorse FW 901 (rubberstamps)


Deze kaart wil ik mee laten doen bij WLC Vintageblog, ( als hij goedgekeurd wordt hihi)
http://wlvc.blogspot.nl/2013/07/challenge-nr-6-random-winnaar-challenge.html
Bij Anmacreatief wordt om een creatie met stansen of ponsen gevraagd, hier zitten beide op dus:
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2013/07/anmacreatief-challenge-22-juli-2013.html?showComment=1372930993762#c6553165619344321831
Bij Creapaleis vragen ze om een creatie waarbij alles mag, gemakkelijk toch?
http://creapaleis.blogspot.nl/p/wedstrijd.html
Bij Creapaleis mag ook alles zolang het maar geen vierkant is
http://crealing.blogspot.nl/2013/07/challenge-juli.html