Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 20 maart 2014

Winter Fun...en een Boek van de Liefde

Zet je schrap want dit wordt een lange blogpost, je kunt natuurlijk ook alles overslaan en direct naar de kaart gaan;)

Terwijl het zonnetje al volop schijnt en het vandaag hier wel 20 tot 21 graden kan worden laat ik jullie een kerstkaartje zien wat ik voor het blog van Yvonne's 52 weeks of Christmas heb gemaakt. Er doen inmiddels al heel wat mensen mee en het is leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft en.....aan het einde van het jaar heb je alvast wat kerstkaarten klaar.

Dan wil ik ook mijn nieuwe volgsters Ans en Loise van harte welkom heten, fijn dat je me bent gaan volgen, ik heb jullie leuke blog inmiddels ook gevonden en volg jullie ook.


Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn gezin alvast mijn verjaardag gevierd. Ik heb toch besloten om naar het feest van mijn buurvrouw te gaan die op dezelfde dag jarig is en het ook op die dag viert. Ze hebben een mooie ruimte afgehuurd en we gaan gezellig zondag daar haar verjaardag ( en een piepklein beetje de mijne) vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Mijn kinderen hebben me ontzettend blij gemaakt met iets waarvan ik niet wist dat het bestond namelijk een Boek van de Liefde, wat over mijn man en mijzelf gaat. Ze hebben een beetje een levensloop beschreven met daarin foto's van mij (en mijn man) als baby, kleuter, puber, pasgetrouwd (ook nog pubers....lol) eerste dochter, tweede dochter, derde dochter met veel foto's van hen en ons als gezin. Ook over de ziekte van mijn man en hoe we er ons als gezin doorheen geslagen hebben. De meiden die een voor een de deur uitgingen en nu allemaal zelfstandig wonen. Zo leuk en zo ontzettend dierbaar, jullie kunnen wel geloven dat ik een traantje weg moest pinken hoor. Het is een echt boek en het ligt op mijn tafeltje bij mijn stoel in de huiskamer zodat ik het elk moment eens kan doorbladeren als ik wil. Ieder heeft ook iets over mij persoonlijk iets gezegd en ze hebben zelfs aan vrienden gevraagd om iets te schrijven, dat staat allemaal in dat boek, geweldig hé? Wat een werk zal dat geweest zijn, al die foto's inscannen om ze vervolgens in dat boek te kunnen laten drukken.
Verder was het gewoon een gezellige dag met veel lachen, lekker eten, taart, spelletjes en vooral veel plezier. Het is altijd een drukte als we bij elkaar zijn want iedereen wil het woord ;)

Zo, nu dan mijn kaart. Ik moet zeggen dat het me de laatste dagen niet echt lukt en mijn inspiratie is ver te zoeken maar ik weet dat het wel weer komt. Ik heb weer een tekstborder gebruikt op dezelfde manier als mijn vorige kaart met bovenop wat met de snowpen gesmeerd zodat het op sneeuw lijkt.Ik vind dit plaatje zo lief met dat kindje en het katje. De wantjes komen van een oud malletje van Cuttlebug

Bij de Action verkopen ze deze belletjes, ze zitten in een vorm van bijvoorbeeld een hart  aan ijzerdraad  en die kun je zo open maken en de belletjes kun je dan op je kaart gebruiken. Wellicht is dit bij iedereen al bekend maar voor die ene die het nog niet wist is het misschien leuk om te weten. De belletjes kosten nog geen euro en er zitten er minstens 80 aan gok ik zo. Ze hebben ook in andere kleuren.Deze schaatsjes vind ik zo ontzettend lief, wij noemden deze soort schaatsen vroeger "botjes"(waarschijnlijk omdat ze ook voor geen meter vooruitgingen.....lol)  ik heb het op deze dingen geleerd. Wat een gedoe, tegen de tijd dat je die dingen eindelijk onder je schoenen had gebonden en je goed en wel op het ijs stond zaten ze al weer los haha.Onlangs heb ik een paar  tekstborders aangeschaft, deze is er een van.


Hieronder zie je dan hoe de kaart uiteindelijk geworden is, rest mij nog jullie hartelijk te bedanken voor alle lieve reacties die jullie toch steeds maar weer trouw achter laten, ik geniet er van hoor.
De gebruikte materialen:

Nellie's Vintage plaatje
Paperpad Joy Winter
Amy Design 
Cheery Lynn C 146 Snowflakes
Cuttlebug wantjes en Kerstbal
Die Versions Winter Fun
Go Kreate Large Frilly # 2
Lily of the Valley stempel
Memory Box Lavalier Circle
Memory Box Jingle Bells Border
Memory Box Pine Needle Border
Spellbinders S4-379

Verder nog, brads, spiegelkarton, belletje (Action) touw, snowpen en distress inkt vintage photo.

Deze kaart doet mee bij: