Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 19 april 2014

At the Beach........

Heerlijk, een lekker lang weekend, dat wordt weer volop genieten. Vandaag in de tuin zowat in slaap gevallen, de wind waait hard maar ik zat op een beschut plekje in het zonnetje, zo lekker, ik moest uitkijken dat ik niet zou verbranden. Morgen wordt het blijkbaar nog beter, allemaal lekker genieten dus.
Ik zie dat Ageeth mij ook is gaan volgen en wens haar veel plezier en inspiratie toe, zij heeft zelf ook een mooi blog.

Dit keer laat ik jullie een Tagkaart zien, niet van een patroon maar gewoon zelf een beetje gesneden, een strak model en aan de onderkant heb ik de pons van Martha Stewart gebruikt, de schelpvorm.
Het achtergrond papier van de schelpen heb ik via Google opgezocht, uitgeprint en op het label geplakt.
Het plaatje zelf komt ook van Google.

Afgelopen weekend heb ik op het strand in Barcelona wat minischelpjes verzameld en in dit miniflesje (Wibra) gedaan, samen met wat fijn schelpenzand. Alles bevestigd aan een stuk henneptouw.
Ik vond thuis nog een ponsje van 2 vissen, deze heb ik losgeknipt en bewerkt met glossy accents, het krijgt een beetje een "nat" effect zo. Je ziet ook nog zand op de onderkant, ik heb gewoon wat lijm erop gesmeerd en zand erover;)
Verder nog wat schelpjes van de Noordzee, het witte strakke schelpje, het hoorntje, komt uit Barcelona, het heet 'olifantstand", het is hol en wit en ik vond ze in verschillende afmetingen.

Piepkleine schelpjes, mini zee-egeltje, zo schattig en dan deze lieve zeepaardjes, ook lijm op gesmeerd, daarna zand erop en ook nog glossy accents.Uiteindelijk is dit het geheel. De tekst komt van een Die Version mal en ik heb maar een gedeelte van de tekst gebruikt want de volledige tekst was: Life is better at the beach.

Gebruikte materialen:

Designpapier en plaatje via google, cardstock,
All occasions dies, zeepaardjes
Die Namics Sea Charms
Die Versions DVCC 001
Martha Stewart borderpons Deco Shells
Memory Box Big Splash border
Spellbinders S5-148

Verder nog henneptouw, een ponsje van onbekend merk voor de vissen, glossy accents, schelpenzand en schelpjes en de doorzichtige rondje "druppels" waarvan ik de juiste naam niet weet.