Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 22 mei 2014

Season Greetings.........

Welkom...? Tja......heel vreemd, ik zie dat ik een nieuwe volgster heb maar kan niet ontdekken wie het is en kan dus jammer genoeg dit blog niet bezoeken voor een tegenberichtje. 
Verder wil ik gewoon iedereen bedanken die een berichtje achtergelaten heeft op mijn beertje en ledikantje, ik dacht dat er niet zoveel zouden reageren omdat het nogal "zoet" was haha.  Ik vind het zo leuk om te lezen, zo lief altijd. Ik had de foto naar mijn vriendin gestuurd en ze vond het ook leuk om te zien en ook fijn om te horen dat ik er zo blij mee was natuurlijk. Hopelijk zien we haar snel weer maar Amerika is niet naast de deur en zeker voor haar een hele onderneming.
Het ledikantje staat boven in de grote hal, daar is bijna alles wat niet van hout is rose en wit en past dit prima bij. De huiskamer heb ik redelijk neutraal, ik wil nog langer getrouwd blijven....lol.

Onlangs had ik bij Yvonne een prachtige prijs gewonnen, een mooie Paperpad en Vintage Kerstcharms, ik heb ze meteen gebruikt en ben er erg blij mee.
Deze ronde mal blijf ik mooi vinden, zo lekker sierlijk, daar hou ik wel van.

De mooie corner van Memorybox 2 keer gestanst en op elkaar geplakt zodat hij iets dikker is, op 
foamblokjes bevestigd zodat hij wat boven de andere mal uitsteekt, die is namelijk ook iets verhoogd.Deze 2 schattige plaatje zaten in het paperpad, ik heb ze als label gebruikt.
Dit is een van de mooie Vintage Charms die ik kreeg, leuk he? Ik wil bij deze de moeder van Yvonne ook bedanken, zij had namelijk deze prijs beschikbaar gesteld.Gebruikte materialen:

Plaatje van internet op Canvaspapier geprint
cArt-Us Christmas Colletction van Yvonne
Go Kreat Large Frilly # 6
Joy 6002/0303
Marianne Design Col 1325
Memoryb Box Snowflake Corner

Verder nog Distressinkt Vintage Photo, Pareltjes, Stickles Goud, Organza, Lint, Charm Kerstklokken van Yvonne.


Zo fijn dat er nog 3 dames bereid zijn om het blog van Yvonne door te zetten, hieronder is de link als je ook mee wilt doen.
http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl
http://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.co.uk/2014/05/craftyhazelnuts-patterned-paper-may.html
http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/2014/05/hoi-allemaal.html?showComment=1400773180925#c7492238348451110546
http://craftyhazelnutschristmaschallenge2.blogspot.co.uk


Verder wens ik iedereen een heerlijke week, hier lopen de schilders in en rondom het huis en ik loop hier een beetje doelloos tussendoor. Gelukkig zijn er toch nog massageklanten die willen komen, ondanks dat er wat "herrie" is kan ik dus ook lekker masseren, voor mij ook ontspanning om te doen (ondanks dat het zwaar werk is). Liefs Hanny♥