Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 16 februari 2014

Hope is a Wish with a little more clout...........

Wat een heerlijke dag, hier is het de hele dag al zonnig, hopelijk schijnt bij jullie het zonnetje ook zo lekker. Maar met dat mooie weer heb ik wel een dilemma hoor, zal ik gaan wandelen, fietsen of mag mijn motor uit de garage? Haha, ik wil gewoon teveel, het is wandelen geworden!

Een lief stel heeft in een jaar tijd al een paar verdrietige gebeurtenissen achter de rug, zo ook afgelopen week. Om ze een klein beetje te laten weten dat we meeleven heb ik deze kaart voor ze gemaakt.
De stempel is er een van Stampin Up, gewonnen bij Peet destijds. Hij kwam nu mooi van pas want deze tekst vond ik heel toepasselijk: Hope is with a little more clout.Onlangs kwam ik bij de Wibra deze schattige flesjes tegen, ze zitten per 8 verpakt op een kaart en kosten slechts € 1,00 !! Ik had direct al het idee om die flesjes op een kaart te bevestigen, eenmaal thuis bekeek ik ze nog eens goed en de inhoud kan ik ook goed gebruiken, in elk flesje zitten minuscule kleine steentjes in de vorm van een hartje, sterretje, rond of ovaal. Ze zijn amper 1 mm dus het was een gefriemel maar met een pincet kom je al een heel eind. Op deze kaart heb ik de rose hartjes gebruikt. Het zijn eigenlijk steentjes om op je nagels te plakken want er zit zelfs nagellijm bij.
Ik heb een Labelkaart gemaakt en degene die mij volgen weten wel dat ik het leuk vind om eens een ander model kaart te maken en graag een mal uitvergroot en deze uitknip of snijd. Dat heb ik deze keer ook gedaan met het Label van Marianne Design.
Het model heb ik bewerkt met Gesso, het papier komt uit een mooi paperpad van de Action wat ik een keer van een vriendin gekregen heb.
Er zit een vel bij met allerlei uitdrukplaatjes zoals deze laars, ik heb de minihartjes op de "vetergaatjes" geplakt en vind het er wel lief uitzien.Het flesje heb ik leeggemaakt en er een randje papier ingestopt waar ik eerst de tekst: Stay Strong" op gestempeld hebt.


Ik heb een mooi strikje aan het flesje bevestigd en hieronder kun je zien nu het op de kaart zit, met een kantje en organzastrikje er aan.


De postcard, tja, dat is een stempel en ik dacht ook van Marianne Design maar dat weet ik dus niet zeker. Ik heb deze met rose inkt gestempeld, op de plaats van de postzegel heb ik  2 hartjes geplakt.

Hieronder zie je de kaart in zijn geheel. Wie graag het labelpatroon wil hebben mag me een mailtje sturen, ik zet normaal dit bij mijn patronen maar heb hem nog niet ingescand..


Gebruikte materialen:

Paperpad Action, Cardstock
Cheery Lynn DL 110
Cottage Cutz Elegant Harvest Leaf
Joy 6002/0057
La La Land Heart Doily
Marianne DesignLR 0154
Whimsy The Good Life: Stempel Stay Strong
Stampin Up Blloming with Kindness, tekststempel

Verder nog kant, organzalint, ribbelkarton, gesso en de steentjes uit de flesjes

Ik laat mijn Labelkaart graag meedoen bij: