Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 16 december 2013

Zoet, zoeter, zoetst........................


Zoet, zoeter, zoetst.........

Ik heb mijn Kerstkaarten klaar en verstuurd, althans dat dacht ik....
Mijn man was vorige week zo lief geweest om ze te gaan posten en kwam met een tasje terug omdat ze hier al overal de brievenbussen hadden versmald om eventueel vuurwerk tegen te gaan.
Die moesten nog naar het postkantoor gebracht worden dus, hij had het nog zo gezegd.
Vanmorgen kwam ik dus heel verbaasd dat tasje tegen.....maar.....nu zijn ook die op de post. Ik heb ze met plezier gemaakt maar verbaas me er ieder jaar over dat het schrijven ervan toch wel heel veel werk is, ik had er zowaar pijn van in mijn nek en schouders maar ik wilde ze perse klaar hebben en dat is gelukt. Ik vind deze tijd zo hectisch, wat een "rommelige" tijd is het toch, mijn hoofd loopt over, ik hou de blogs wel bij maar laat niet overal een berichtje achter maar weet dat de meesten dit wel herkennen en het mij vergeven;) Eigenlijk moest ik mijn "harde schijf" ook eens kunnen deleten haha zodat er weer ruimte is....lol.

Tijd dus voor wat anders.....Mijn dochter heeft uiteindelijk examen gedaan ( change management)ondanks dat ze ziek was en afgelopen vrijdag heeft ze gehoord dat ze geslaagd is, reden dus om ook nog even een kaart voor haar te maken.

Ik had onlangs dit mooie plaatje van internet gehaald en geprint op canvaspapier (ik vermoed dat het van Bessie Pease Gutmann is).
Zo schattig dat meisje met die roos in haar haren en in haar handen. Ik had op de tag nog een tekst gestempeld met "geslaagd", helaas heb ik er geen foto van, ik had alles gefotografeerd en vond de tag toch wel wat kaal, daarna geen foto meer gemaakt helaas. 
 
Het papier wat ik had vind ik er perfect bij passen, ook zo lekker zoet  en uiteraard rose....Er komt geen blauw op het plaatje voor, wel wat groen maar ik vond er dit blauw er mooier bij passen, een lekkere frisse kleur.
 
 

 
 
Als de tag achter het plaatje is geschoven ziet het er zo uit:
 

 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
My minds eye: Lost and Found paperpad
Cheery Lynn Dancing Doily Lace Border
Cheery Lynn DL 218 Manon's Wedding Garland Die
Magnolia So Wrapped Lovely Heart Tag
Marianne Design Carftable CR 1239
Nellie snellen MFD 020
 
Verder nog een charm, lint, distressinkt, kant, organza, hoekje wat bij het blad Hobbyzine zat geborduurd en nog wat  pareltjes.