Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zaterdag 5 oktober 2013

A Merry Christmas...

Welkom Agnes, erg leuk dat je mijn volgster bent geworden.


Een paar weken geleden hebben we mijn jongste dochter meegeholpen om te verhuizen en kwam ik een rol behangpapier tegen die ze weg wilde gooien. Het is mooi, dik papier en heeft een beetje winterse uitstraling, die ging dus met mij mee. Ik heb hier de ijssterrenborder en de Night Sky border mee uitgeponsd en vind het een mooi effect hebben. (wat helaas waarschijnlijk op de foto niet goed te zien is).
De border die jullie hier rechtsboven zien met halve maan en sterren heb ik onlangs gewonnen bij het ScraphouseBlog, super leuk toch? De border is eigenlijk iets langer maar dan paste hij niet mooi op mijn kaart dus heb ik hem wat ingekort. De houten sterretjes van de Xenos passen er mooi bij.Het strikje met kant en belletje is wel zo lief erop, de belletjes vond ik op de grond tijdens de verhuizing van mijn dochter en aangezien ze die niet nodig had gingen ze mee in mijn broekzak hihi, je kunt zo lekker veel gebruiken om op een kaart te bevestigen.
Onder het strikje zie je een stuk van een border van Memorybox, ik heb de zijkant zo geknipt dat hij op de Go Kreatemal past.
De bloemen, pointsetta's, heb ik gemaakt van bruine koffiefilters, een beetje distressinkt erop, wat nat sprayen, in vorm brengen en klaar.


Uiteindelijk is dit de kaart geworden, je ziet nog wat glimmend doorzichtig doek er onderuit komen, dit heb ik bij de Action gekocht en zit op een rol, ik dacht nog geen 1 euro, je hebt het in verschillende kleuren.

De materialen die ik gebruikt heb:

plaatje van internet, geprint op canvaspapier.
Go Kreate Large Frames Frilly # 2
Joy 6002/2021 Winter wishes
Joy 6002/2020 Winter Wishes
Magnolia Doohickey Pointsetta
Marianne Design 0185 Snowflake
Marianne Design CR 1252
Memory Box Frostyville Border
Memory Box Night Sky border
Spellbinders S5-158 Decorative Elements Timeless Rectangles

Verder nog houten sterretjes van de Xenos, gaas/voile van de action, koffiefilters, parelbloemetjes met daarin piepkleine pareltjes, perkamentpapier, distressinkt, kant, organzalint en belletjes,