Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 17 juli 2013

I remembered that I forgot your Birthday................

Wat een leuke, lieve en vooral veel fijne felicitaties en reacties heb ik gekregen op de trouwfoto van mijn dochter en haar man, dank jullie wel allemaal.
Ik heb ook weer 2 nieuwe volgers die ik van harte welkom wil heten. Miranda ken ik al, ik volgde haar blog ook al en Elise is ook nieuw hier, heb jij ook een blog want ik kan het niet vinden en wil uiteraard ook graag bij jou komen kijken.


Deze keer heb ik me weer heerlijk uitgeleefd en het ging zo lekker ook. Soms ben ik met een kaart zo ontzettend lang bezig en kom ik er maar niet uit maar dit ging zo vlot, ik merk dat ik het ook wel fijn vind om niet zo binnen "de lijntjes" te blijven, je hebt op die manier ook meer ruimte hihi.
De mal die ik hieronder gebruikt heb is al sinds Maart in mijn bezit. Ik had hem tijdens mijn vacantie gekocht en eenmaal thuis weggelegd omdat hij mij toch tegen leek te vallen. Gelukkig kwam ik hem weer tegen en kijk nu toch eens hoe mooi die is en wat voor een mogelijkheden je er mee hebt!
Hieronder zie je op de hoek een piepklein stukje uitsteken van een klein malletje van een Spellbinder, schattig om dit er zo onderuit te laten piepen. Ook de charm, het hartje met slot erin en bijbehorend sleuteltje is een schatje.
 
 

 
Dan de labels, ik zag de tekst op internet en was meteen verkocht. Die heb ik dus "gepikt" want ik vond hem zo leuk! Ik heb die uitgeprint op canvaspapier maar omdat dan de achtergrond nogal wit is heb ik het met Faber Castell Aquarelkleurpotloden wat lichtroze gemaakt.
 
 
 
Uiteindelijk is dit de kaart geworden, alles op een Go Kreatemal geplakt.
 
 

 
 
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:


Docrafts Papermania Beautiful Papier
Go Create Large Frames Frilly # 2
Joy 6002/0057
Marianne Design LR 0116
Memory Box Twirled Heart Border
Memory Box Cherish Border
Spellbinders S2-001 Frame One
Spellbinders S4-389 Majestic Elements
Spellbinders S5-083 Antique Frame and Accents
Nellie snellen MFD 020

Verder nog pareltjes, organzalint, voile, distressinkt,charm en canvaspapier.