Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 13 oktober 2014

Happy Birthday......................

Hallo allemaal, degene die mij volgen zullen wel gemerkt hebben dat ik al een tijdje niets meer geplaatst heb. Momenteel is er zoveel gaande dat ik niet aan kaarten maken toe kom, de zin is er niet en het is druk in mijn hoofd.  Het komt allemaal goed hoor, eind deze week word ik geopereerd (niets ernstigs, alleen vervelend)  en daarna mag ik minimaal 5 weken niets doen, geen huishoudelijk werk en ook niet werken dus tijd genoeg. Hopelijk is dan alles weer een beetje rustig hier en kan ik gaan genieten van freubelen en uiteraard kom ik dan weer bij jullie langs om te bekijken wat voor moois ik allemaal gemist heb..

Deze kaart heb ik al een hele tijd geleden gemaakt voor een lief hobbymaatje, ze heeft hem allang ontvangen maar ik had hem nog niet geplaatst dus dat komt goed uit, kan ik toch wat laten zien.


Op de mooie mal van Joy heb ik (van perkamentpapier) met de mallen van Craft Too ovals nog een klein randje simpel strak randje geplakt, het zijn van die subtiele dingen die net iets extra's geven vind ik.
De vlaggetjes van La La Land blijf ik prachtig vinden.

Ook onder de mal een vorm van Go Kreate uit perkamentpapier gestanst, beetje bewerkt met distressinkt, mooie vlinder erop, lief hartje, kleine pareltjes...Ook hier weer wat vlindertjes geplakt, met kleine ovale parelvormpjes.


Het plaatje komt van internet, het papier komt uit de restjesdoos, cardstock.
All Occasions Dies
Craft Too ovals
Go Kreate Frilly 2
Joy 6002/0304
La La Land Birthday Flag
Marianne Design LR 0150
Spellbinders S4-379

Verder nog perkamentpapier, pareltjes, distressinkt Vintage Photo.