Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 3 februari 2014

Van Harte...............

Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Ik heb weer genoten hoor en vooral zondag toen het zonnetje zo lekker scheen. Nu, op maandag, schijnt de zon weer volop, ik krijg het voorjaar al in mijn hoofd maar ik weet ook dat ik dit ieder jaar krijg en ons wellicht toch nog wel een winter te wachten staat, we zullen zien.
Welkom Suze, leuk dat je mijn volgster bent geworden, ik ben inmiddels ook bij jou komen kijken en ben ook jouw volgster geworden.

Vandaag een verjaardagskaart voor iemand die niet van veel tierelantijntjes houdt. Ik heb me dus echt in moeten houden maar vind dit wel (voor mij althans) een rustige kaart en denk dat ze deze wel mooi zal vinden. Ze heeft hem nog niet maar ik weet dat ze niet op mijn blog kijkt dus kan ik hem plaatsen.


 
 
 
Ik heb een oudere mal van Marianne Design gebruikt, de snowflake en ik vind deze nog steeds zo mooi. Ik heb hem door midden gesneden en onder de ovaal geplakt.
 
 
 
 
 
De hoekjes zijn van La La Land en heb ik gedeeltelijk onder de kaart geplakt zodat het er ineens heel anders uitziet.
 
 
 
 
 
Ik heb nog best veel oudere Cuttlebug mallen en dit kleine labeltje is dus van een van die malletjes. Toevallig had ik ook nog een ministempeltje wat er precies op past.
 
 

 
 
Het plaatje komt van internet en het papier is van Studio Light.
Joy 6002/0258
Go Kreate Large Frame Frilly # 6
La La Land Filigree corner die
Marianne Design 0185
 
Verder nog organzalint, charm, klein stempeltje en cardstock.