Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

zondag 7 juli 2013

Merry Christmas...in Juli........

Eindelijk hebben we mooi weer, wat heeft iedereen hier naar uit gekeken en nu is het dan zover.
Tja....en dan kom ik met een Kerstkaart, misschien niet iets waar jullie op zitten te wachten maar ik zag her en der al regelmatig Kerstkaarten voorbij komen en toen begon het bij mij toch ook wel te kriebelen om aan de gang te gaan en de eerste voor dit jaar is deze geworden.
Een Kerstkaart in de vorm van een hart, als hanger dan. Ik heb de spellbindersmal S4-04 375% vergroot en deze uit cardstock gesneden. Vervolgens bekleed met papier wat ik nog had liggen.
Het plaatje had ik ook liggen, zo schattig die 2 kindjes die geeuwend bij hun opgehangen sokjes wachten tot het Kerstmis wordt...........Ik heb dit weer geprint op canvaspapier.
Verder wil ik jullie nog bedanken voor de leuke reacties die ik kreeg op mijn vorige kaart, dat geeft mij zoveel inspiratie en maakt me zo blij.

Komende week wordt een drukke maar hele leuke week voor mij, onze middelste dochter gaat trouwen en aangezien ze in Friesland woont gaan we er maandag al naar toe om ons op ons gemak voor te bereiden. Verder gaan we nog naar een concert van Robbie Williams deze week (in Gelsenkirchen) dus weer genoeg om naar uit te kijken en op te verheugen. Fijne week allemaal, vergeet niet te genieten......


 
 
Rood is eigenlijk absoluut mijn kleur niet maar soms moet je eens wat anders. Als je net als ik nogal wat papier voorraad hebt moet die ook eens gebruikt gaan worden dus vandaar deze keuze...
 
 
 
 
 
 
Deze charm van 2014 kwam ik op internet tegen en vond die gelijk leuk om op een Kerst- of Nieuwjaarskaart te gebruiken.
 
Mocht iemand graag het patroon van deze Hartvorm willen, dan kun je het hierboven in de balk op mijn blog (waar ik andere dingen zoals charms en tips heb staan) meenemen bij patronen. Het patroon van de Tag die ik vergroot heb van mijn vorige kaart (Hold a true friend with both hands)  staat er ook bij.
Hopelijk is het patroon duidelijk genoeg anders stuur me gerust een mailtje.
 
 
 
 
 
Bij deze tag heb ik de volgende materialen gebruikt:
 
Canvaspapier, plaatje
Cheery Lynn DL 165 Snowflake
Cottage Cutz CC BR 07-009 Snowflake Border
Die Namics Star Border
Magnolia Doohickeys Pointsettia
Marianne Design LR 0121
Marianne Design LR 0112
Memory Box Frostyvill wreath
Memory Box Snowflake Bracket
Nellie snellen Shape Dies SD 001
Spellbinders S4-04 Timeless Heritage 375% vergroot
X Cut Do Crafts Nesting Dies
 
Verder nog gebruikt: band met de tekst Merry Christmas erop, lint, organzalint, pareltjes, stickles,  charm 2014, distress inkt vintage photo en een stukje zilverkleurig "gaas". De besjes heb ik met een klein flesje pointure paint gemaakt, ziet er wel grappig uit.
 
Deze Tag laat ik meedoen bij Hobbyhome waarbij het thema "alles mag" is.
Bij DutchCardLovers willen ze een Kerstkaart, Kerst in Juli dus...............