Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

vrijdag 7 februari 2014

Sending happy thoughts your way and wishes for a wonderful day.....


Wie niet van rose, hartjes, kant en zoete kaarten houdt kan beter wegklikken, je bent dus gewaarschuwd haha.

Hopelijk komt dit bericht goed over want Blogger doet nogal vreemd iedere keer als ik wil openen of iets wil bekijken, lastig om reacties achter te laten, sorry.

Deze tijd rond Valentijn vind ik erg leuk, je ziet nu bij velen van jullie op het blog mooie romantische kaarten, veel harten, bloemen en vooral veel rose, mijn lievelingskleur. Ik geniet toch zo van deze kaarten en heb me dus ook weer lekker uitgeleefd want nu mocht het;) 
Een lief plaatje van Marianne Design gemat op de mooie Spellbinders die een van mijn favorieten is.
De houten hartjes heb ik bewerkt met de rose pearlpen, goed laten drogen en ik heb er toen een mini pareltje op geplakt. Dit heb ik ook bij de vogeltjes en het hartje gedaan.

De bloemetjes heb ik gestanst uit witte koffiefilters en toen bespoten met de Minimister waar ik Ranger Perfect Pearls in water had toegevoegd, het geeft een mooie, zacht rose gloed over de bloemetjes, de bloemetjes zelf zien er door het gebruik van de koffiefilter teer uit..

De strik met brad heb ik weer bewerkt met de heattool, ik zag dit bij Gerie en vind het zo leuk om zo'n nonchalante strik te voorschijn te laten komen. Het organzalint van deze strik verloopt heel mooi van rose naar licht rose, ik heb deze in Mexico gekocht tijdens onze vacantie. We waren naar Maya Ruïnes gaan kijken en op de terugweg wilden we ergens in een dorpje wat gaan drinken. We hadden een bepaalde tijd afgesproken met de taxichauffeur om ons op te komen halen dus hadden tijd genoeg. Net toen we weer bijna terug moesten zag ik natuurlijk ineens een leuke winkel met allemaal kant en lint, een waar paradijs... maar helaas moest ik me haasten. Gelukkig kon ik toch nog enkele meters kant en lint kopen, het was er spotgoedkoop, ongeveer € 0,20 per meter!

De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Designpapier Action, cardstock
Cheery Lynn DL 110
Go Kreate Large Frilly # 6
Joy 6003/0005
Marianne Design LR 0112
Marianne Design LR 0121
Marianne Design Victorian Vintage plaatje
Memorybox Marietta Buckle
Nellie snellen MFD 069
Spellbinders S5-158

Deze kaart laat ik meedoen bij: