Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 24 december 2014

Hope..........Noel..................


Allereerst wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de lieve berichtjes die jullie achtergelaten hebben. De laatste tijd ben ik amper op blogger geweest en dus ook niet bij jullie waarvoor ik me wil verontschuldigen maar de lust ontbrak me. De zin om te freubelen is gelukkig weer terug, het bloggen komt vanzelf wel weer. Het gaat prima met me en ik werk weer volop. Hebben jullie ook zoveel zin in de Kerstdagen? Ik wel, ik verheug me er echt op om weer met mijn gezinnetje samen te zijn, gezellig eten, spelletjes doen of net waar iedereen zin in heeft. Mijn man en ik zijn van plan om dia's af te spelen, we hebben al even gekeken wat we nog hadden en het is zo leuk om ze weer als baby en kleuter te zien, wat zullen ze opkijken. Ze weten wellicht niet eens wat dia's zijn haha. Uiteraard wens ik jullie ook allemaal hele fijne dagen toen met veel dierbare mensen om je heen, of rustig, net wat je wilt. Geniet ervan!

Dit keer een Kersttag gemaakt, ik vind het heerlijk om een tag te maken, ze zijn altijd lekker speels.








De kleuren zijn een beetje "traditioneel" maar ook dat kan mooi zijn.










2 van de 4 postzegel stansmallen van Die Version gebruikt en een organza strikje erop geplakt met daarop weer een pareltje.











Bovenin zie je het lieve stansje van Nellie snellen met Joyeux Noel en de wat oudere Stermal van Marianne Design die ik nog niet zo lang geleden heb aangeschaft. 











Gebruikte materialen:

Plaatje van internet, linnenpapier, designpapier Action
Die Version
Joy 6002/2019
Magnolia Doohickey Ster
Marianne Design CR 1226
Memory Box Frosty Border
Nellie snellen SD 016
Randpons, onbekend merk

Verder nog pareltjes, organza lint, de randen bewerkt met de distresser, houten sterretjes van de Xenos en Stazon inkt Forest Green


Liefs Hanny