Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

donderdag 30 januari 2014

It's Your Day....................

Heerlijk om mijn hobbyspullen weer te gebruiken, die heb ik toch wel gemist hoor. Ik ben inmiddels al bijna bij iedereen gaan kijken en jeetje wat zijn jullie actief geweest! Prachtige creaties zijn er gemaakt en wat heb ik ervan genoten, zo fijn om op een Blog nog eens terug te bladeren, ik heb dus niets hoeven te missen.
Door al dat moois kreeg ik zelf ook weer inspiratie en ik ben lekker bezig geweest met Gesso en Embossing Enamel;)

Mijn buurvrouw is op 23 Maart jarig, op dezelfde dag als ik,  en nu kregen we een uitnodiging om deze te komen vieren met familie en vrienden met een High Tea! Dit is natuurlijk wel ontzettend leuk maar ik twijfel nog, ik ben immers ook jarig en wil het ook graag vieren met mijn familie etc. Misschien vier ik mijn verjaardag dan wel op een andere dag zodat we toch naar haar toe kunnen. Ze wordt 60 jaar en dat is natuurlijk toch weer een mijlpaal!



Ik heb de mal van Spellbinders onder de scanner gelegd, vergroot en uit Cardstock gesneden/geknipt (voor wie dit ook graag wil proberen maar de mal niet heeft kan hem zo van mijn blog pakken, hij staat boven in bij patronen)
Hier ben ik mee aan de slag gegaan................Er zijn momenteel zulke mooie mallen met bijvoorbeeld Happy Birthday dat ik toch eens ging zoeken wat ik zelf nog aan tekst mallen had.Ik kwam toen een oude mal van Cuttlebug tegen en vond deze tekst wel leuk om te gebruiken, achter de opening heb ik perkamentpapier gedaan en daarachter weer blauw papier zodat het ietsje doorschijnt. Daarna bewerkt met embossing enamel.



 
Uit een Alfabet van Cuttlebug heb ik de cijfers 60 gemaakt, deze weer op de leuke mal van Marianne Design geplakt, de ballon, allebei bewerkt met embossing enamel.
 
 

 
 
Hier zie je een close up van de tekst It's Your Birthday.

 
Bij Gerie op haar blog zag ik dat ze een organzastrik met de heattool bewerkt had. Ik vond dit zo ontzettend leuk eruit zien dat ik dit ook uitgeprobeerd hebt en wat is dat leuk zeg ( wel opletten hoor hihi). Dus........dank je wel Gerie, erg leuke tip.
 
 
 
 
 
De vlindertjes heb ik pas gekocht en ik ben er helemaal weg van, zo fijntjes vind ik ze. Ik heb ze 1 keer uit Studio Light papier gestanst en daarna nog een keer uit Cardstock en dit met embossing enamel bestrooid, op elkaar geplakt en daarna een lijfje en kopje van pareltjes erop geplakt..

 
 
 
Dit is hij geworden en het kan opgehangen worden.
 
Materialen:
 
Paperpad Studio Light, Cardstock,
Plaatje van internet en op Canvas geprint
All Occasion Dies vlindertjes
Cuttlebug mal Tekst en cijfers 60
Joy 6002/0258
Joy 6002/0304
Magnolia Doohickeys Peaky Floral Tabs
Marianne Design LR 0159
Marianne Design Ballon
Memory Box Darrington Corner
Spellbinders S4-014 (vergroot en voor de kaart gebruikt)
 
Verder nog distressinkt Vintage Photo, Gesso, pareltjes, organza, kant, perkamentpapier, parelbrads, voile, shabby pink en Ivory embossing enamel. Het vlindertje bovenaan heb ik van Ans gekregen en bewerkt met Gesso.
 
 
Deze kaart laat ik meedoen bij:
 
 
 
 
 
 
 
 

28 opmerkingen:

  1. Wooooow Hanny wat een super mooi kaartje....prachtig in die hartvorm...en allemaal hele leuke accentjes erop....leuke tip van die strik....TOP!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend Hanny....ik kom ogen te kort....als ik jou was, zou ik m'n verjaardag maar op een andere dag vieren...je buurvrouw wordt maar 1x 60!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Hanny,
    schitterende kaart, zoveel leuke details en mooie kleuren...

    Lieve groeten, Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hanny. Je hebt weer veel van je mooie mallen gebruikt. Je bent lekker aan de freubel geweest met je mallen. Prachtig resultaat. Mooi afgewerkt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wauw, wauw Hanny wat heb je dit supermooi gemaakt, ik vind het helemaal geweldig, daar zal ze zeker blij mee zijn straks als ze 60 jaar wordt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg mooi Hanny,hier zal ze heel blij mee zijn!
    Groetjes Heidy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hanny hij is schitterend. Je buurvrouw wordt dan precies 20 jaar jonger dan ik. Heeft ze nog een poos langer te gaan moet je maar denken, hou de vriendschap in ere. Ik heb gelijk jouw verjaarsdatum opgeschreven. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow jij hebt na de vakantie vernieuwde inspiratie geloof ik. prachtig. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jij zit al weer gelijk goed in je ritme met dit prachtige kaartje voor je buurvrouw!
    Heel erg mooi Hanny met prachtige details.

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. WOUWWWWW, wat een schitterende hart hanger Hanny, hihi dat is 3x de H. Jij hebt ook een tip van de dag met het uitvergroten van mallen. Ik weet niet waar ik het eerst naar moet kijken er is zoveel moois op te zien!! De vlindertjes zijn zeker heel mooi...fijntjes....En jij hebt ook 2 mallen op elkaar gebruikt van Joy, ze zijn ook zo mooi. En je strik......wat is die goed gelukt voor de eerste keer!!!! Prachtig gedaan en leuk dat je het ook hebt geprobeerd! En ik zou het wel weten met de High Tea van buuf als ze 60 wordt, je verjaardag vieren buiten de deur is toch enig....dan ben jij ook echt jarig die dag ennuh er blijven nog genoeg andere dagen over!
    Lieve hobbygroetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je dat prachtig gemaakt Hanny. Zoveel mooie details en prachtig papier. Daar gaat je buurvrouw zeker blij mee zijn.
    Goed te zien dat je weer boordevol inspiratie zit.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. WOUW , wat een juweel Hanny, er valt zoveel op te zien, een 10 met een griffel hoor!
    Je zult zoiets moois maar krijgen, een hanger om voorgoed te laten hangen hihi, daar zal je buurvrouw echt happy mee zijn.

    Gr, Wietske

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Hanny,
    Wow..meer ging er denk niet op ?? een super creatie weer..en dat krullen van het lint, kwam ik per toeval achter, ik had van organzalint en seambinding een strik gemaakt, het lint nat gemaakt en gekreukeld, heattool gepakt en.. het kreukellint werd droog en het organza, begon te kronkelen..erg leuk, fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat is het schitterend geworden, zoveel op te zien. Wat zal je buurvrouw daar blij mee zijn. Heel apart ook. Die strik vind ik ook prachtig, Veel plezier op de high tea, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Enig enig enig Hanny! Echt supermooi gemaakt voor je buurvrouw, die gaat nooit meer verhuizen, ha ha ha! Het is een echte TOP-hanger geworden met al dat moois erop, zucht... super! Liefs, Ira
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige stijlvolle chique kaart, heel mooie mallen en plaatje gebruikt. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Hanny,
    Wat een mooie start weer!!! Wat gaaaf!!!! Ja Gerie geeft mooie tips!!! Maar een veel moois is er op je prachtige hart te zien. De strik is prachtig!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  18. This is beautiful Hanny, such a gorgeous image and so many fabulous embellishments and details.
    Pauline
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw, wat schitterend Hanny. Zoveel mooie mallen gebruikt, prachtige kleurencombi en zoveel te zien. Echt een plaatje.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oh wat een schitterend hart heb je gemaakt Hanny, ik ben gelijk maar volger van je geworden kan ik je moois steeds bekijken.


    lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Hanny,
    wat een schitterend kaartje met hele mooie details
    fijn weekend
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw wat heb je dit schitterend gemaakt!
    zoveel details super!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zoooo dit is gaaf gemaakt ! Supermooi en alles mooi verwerkt! Geweldig hart gepimpt...Top! Weet gewoon niet waar ik kijken moet ....hahahaahaha en Supergefelicteerd hoor ... jullie beide uiteraard.!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Hanny,
    Ben ik nogeens een keer maar dan om je te bedanken dat je mee doet aan onze challenge van Scr@p-Cards met deze schitterende creatie!! Top!
    Groetjes Anita (dt lid)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. WAUW WAUW WAUW Wat heb je toch iets moois gemaakt!! Prachtige details en ik kom gewoon weer ogen tekort.
    Lastig hè, als je op dezelfde dag jarig bent!! Kan me voorstellen dat je deze bijzondere dag voor je buurvrouw ook wilt vieren met haar. Inderdaad een goede oplossing om je eigen feestje een dag te verplaatsen, toch?!
    Fijne zondag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Hanny, wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wow zeg, wat prachtig gemaakt!
    groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..