Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 17 februari 2015

De allerbeste wensen, liefs, van Harte ..........en mijn eerste kleinkinderen!

Jullie zullen wel denken, de allerbeste wensen? 
Tja........ik ben sinds eind vorig jaar niet meer op mijn blog geweest en heb dus hier ook niemand de allerbeste wensen voor 2015 gegeven dus bij deze haha. Ik heb toch maar besloten om weer eens wat te laten zien en wil me verontschuldigen dat ik jullie zo verwaarloosd heb.
Er was zoveel gaande dat ik er gewoon niet toe kwam (en eerlijk gezegd ook geen zin had) om te bloggen.We zijn ook pas weer een weekje terug van vacantie waarvan ik volop heb genoten en nu weer energie voor 10 heb!
Ik heb dus niet stilgezeten hoor maar ik heb ook geweldig nieuws.........ik word namelijk dit jaar voor het eerst oma van een kleinzoon half April. En... dat is nog niet alles.......ik word nog een keer oma half Juli, hoe gaaf is dit? Ik geniet volop en ze betrekken me er ook bij dus dat is geweldig. Ik ben al mee geweest toen er een echo gemaakt werd, we zijn met zijn allen mee geweest naar de 4D Pret echo c.q. film waarop je echt al een gezichtje etc kunt zien. We hebben een Babyshower georganiseerd en binnenkort is er een feestje waarin verteld gaat worden of het 2de kleinkind een jongen of een meisje is. Aan het einde van deze post zal ik een foto plaatsen van het kleinzoontje. Ik kan hier wel een heel verhaal over schrijven maar zal jullie er verder niet mee vervelen;) 


Deze creatie heb ik onlangs gemaakt, ik ben helemaal weg van Tags en maak ze graag en deze mal van Marianne Design is zulk fijn formaat. De kleine tag zit er ook bij en past er dus prachtig bij.




De ronde mal is een nieuwe mal van Spellbinders die ik onlangs aangeschaft heb.





Dit is zo zacht van kleur, onder het roosje heb ik bloemetjes gemaakt van zachtgeel wolvilt.







Het plaatje past er perfect bij qua kleur. Eerst een mal van Spellbinders uitgesneden, daarop een van Memory box, daarop een van Marianne Design en daar weer een van Spellbinders met uiteindelijk het plaatje.





De mal "Liefs" heb ik ooit gewonnen en ik ben er nog steeds blij mee.





Gebruikte materialen:
Plaatje van internet, papier Action, kaartkarton
Magnolia Doohickeys
Marianne Design
Memory Box
Spellbinders

Verder nog flinterdunne libelle's en een hoekje van ijzer, van lichtgewicht klei een hartje, strikje en frame gemaakt (met malletjes) organza, distressinkt, wolvilt.




Wat een tevreden kindje he? Wat hebben we genoten!




27 opmerkingen:

  1. Oh Hanny, wat leuk! Ten eerste jij ook nog de beste wensen voor dit jaar. Maar ik zie dat dat helemaal goed gaat komen. Wat prachtig dat je zo'n gedetailleerde foto kunt krijgen. Dat was er 20 jaar geleden nog niet. Wat een schatje is het al.
    En dan je kaart, ook die is prachtig. Welkom terug in blogland!
    Liefs Monique
    *Crealoetje*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jou ook de allerbeste wensen voor dit jaar Hanny :-). Dat wordt vast een mooi jaar voor je, 2x oma....geweldig!!!! En het is zo genieten ;-). Mooie foto van het kindje, kan me voorstellen dat je genoten hebt!!
    Leuk om weer wat van je te horen!! En je tag is prachtig!! Mooie zachte kleurtjes :-).
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Hanny,
    wat fijn weer iets van jou te horen! Gefeliciteerd, tweemaal oma worden in een paar maanden... hoe leuk is dat! Geniet er zoveel mogelijk van... en wat een mooie foto van je kleinzoontje! Van onze kleindochter is het nog "maar" 13 jaar geleden, maar toen waren het nog zo geen duidelijke echo's.
    Je tag is prachtig hoor, mooie zachte kleuren... helemaal de "Hannystijl" :-)

    Lieve groeten, Annemie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je er weer bent. Gefeliciteerd. Wat leuk dat je oma gaat worden.
    Je taf is prachtig.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Hanny...wat fijn dat je er weer bent....ik heb je wel gemist moet ik zeggen.
    Ook voor jou en je gezin nog de beste wensen. Wat heb je fantastisch nieuws....twee kleinkinderen in een jaar....super spannend allemaal he!
    Jullie jaar kan nu al niet meer stuk zou je zeggen.
    Je hebt een prachtige tag gemaakt.

    Liefs van Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij ook de beste wensen hoor. En te gek joh , zometeen 2 kleinkinderen, spannend hoor! De echo foto is zoooo gaaf en wat een techniek tegenwoordig. Prachtige kaart heb je gemaakt met super mooie mallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat bijzonder zo mooi de 3d foto's van tegenwoordig! Fijn dat je zo kan en mag mee genieten!
    Je kaart is prachtig geworden.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ontzettend leuk voor je Hanny een kleinzoon en ze halen je overal bij, tja ik kan mij die pretecho s nog wel herinneren
    zo gaaf om te zien....het is en blijft een wonder. Ik heb er inmiddels twee van elk soort 1 zal ik maar zeggen, ik pas iedere donderdag
    op mijn kleinkinderen zoooooo leuk maar best vermoeiend.
    Prachtige kaart laat je ons hier zien, en tot slot kan jouw nieuwe jaar niet meer stuk oma in spe
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Allereerst nog de beste wensen voor dit jaar. En wat een geweldig nieuws dat je 2x oma mag worden! Het is heerlijk om oma te zijn. Ik pas elke week 2 dagen op mijn kleindochter van ruim 2 en het is zo gezellig.
    Een schitterende tag heb je gemaakt!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met de kleinkinderen onderweg :-)
    En leuk dat je er weer bent en weer energie hebt! Mooie kaart gemaakt!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. OOOOO Hanny wat leuk voor je en wat een pracht kindje nou ik kan je vertellen het is hartstikke leuk om oma te zijn. Onze kleindochter is net twee en haar broertje is nu zo,n negen weken en ook dat is een pracht kereltje om te zien dus ja ik begrijp helemaal dat je nu in de baby zone zit whahahaha. Je tag is prachtig en de kleur is ook al zo mooi. Ik hoop dat je ons op de hoogte hou over het verloop van je aanstaande kleinkinderen. Superrrrr leuk voor je.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Hanny....
    Wat leuk da je weer terug bent hier in blogland , hopelijk weer lekker opgeknapt....en met een heerlijk vooruitzicht om Opa en Oma te worden ...en dan nog wel 2 keer...Jullie kunnen je geluk niet op volgens mij....geniet er maar lekker van hoor....het is heerlijk om kleinkinderen te hebben...Prachtig zijn die pret-echo's...Ik heb er ook een mee mogen maken...en dat was van onze kleinzoon de andere 3 zijn meisjes....
    Vandaag heel de dag Bram van 8 en Lieke van 6 hier gehad....is wel vermoeiend moet ik zeggen....maar nu krijg ik een daggie rust en donderdag alle 4 hier over de vloer....

    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry hoor....vergeet ik nog te zeggen dat je een SCHITTERENDE tag heb gemaakt....

      Verwijderen
  13. Hoi Hanny,
    wat super leuk je hier weer terug te zien. Van dat je oma wordt....wist ik al via FB. Maar vind het zo geweldig leuk voor jullie!!!
    Je tag is geweldig mooi. Mooie details op te zien.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lieve Hanny!

    Wat fijn weer wat van je te horen...ik zag je pas al weer stiekem voorbij komen op facebook!
    Geweldig nieuws allemaal ook dat zal je energie voor 10 geven wat een heerlijke tijd ga je tegemoet!
    Prachtig zo'n echo foto....de contouren van het "mensje" al helemaal zichtbaar! Gaaf!
    Je tag is prachtig! Schitterende stansen heb je gebruikt! Heel fijntjes!
    Ik wens jou en je familie ook nog al het goede toe voor het komende jaar waarin ook deze emoties weer een rol gaan spelen!
    Weer met goede moed verder aan je hobby! Hopelijk tot gauw!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lieve Hanny!
    Jottum van harte Gefeliciteerd Opa en Oma en wel 2x!!!! Wat een fantastisch nieuws!!! Ik snap dat je helemaal van het padje af bent en super trots op wat er komen gaat! En die pret echo...wat fantastisch!! Dat hadden we in onze tijd niet h,e! Dit is toch geweldig!!!!
    Je tag is prachtig, maar valt door het goede nieuws helemaal in het niet, hihi Maar het is echt prachtig...je hebt weer fantastische stansen gebruikt!! Ik mail je morgen op mijn gemakkie...oké!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Hanny, wat heb je een geweldig nieuws zeg!! Twee keer oma worden is wel heel bijzonder. Ik dacht even toen ik de titel zag dat er een tweeling zou komen. Maar bij twee kinderen van je. Wat zul jij ervan gaan genieten.
    Zo'n 3d echo, nee dat bestaat nog niet zo lang, mooi he?
    En je tag is ook weer helemaal gaaf! Al de details zijn weer en genot om naar te kijken!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh wat een supergaaf nieuws is dat inderdaad!! Wat geweldig, dat je dit jaar maar liefst 2x oma mag worden, wow! Dubbel geluk, hoe mooi is dat?? Heerlijk! Ongelooflijk mooi ook, de 3d echo, zo teer!
    Pracht van een tag heb je gemaakt, mooi stanswerk ook! Ben heel blij voor jullie ;-) Liefs, Ira x
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Van harte gefeliciteerd met dit heugelijke nieuws Hanny, wat een mooie binnenkomer op je blog..;p Fijn dat het nieuwjaar zo fijn in zet. Je creatie is een beauty. Wat een mooie, lieve tag is dat geworden. Het allermooiste vind ik toch wel de foto van je a.s kleinkind. Wat is dat helder en gedetailleerd..wauw, dit is voor het eerst dat ik zo'n echo-foto zie....prachtig..geniet van de voorpret.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. He Hanny leuk dat je er weer bent. Dat is inderdaad lang geleden. Al zag ik nog wel iets of wat bij facebook. Wat heb je geweldig nieuws zeg. En nog wel twee maal. Hoe bijzonder is dat. Gefeliciteerd. Trouwens je tag is geweldig leuk , de letterstans ook. Iets voor mijn lijstje. Groeten Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. I'ts good to see you Hanny, your tag is beautiful, so many gorgeous details.
    Congratulations on all of your wonderful news.
    Pauline
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Hanny, wat fijn dat je er weer bent.....eerst even zeggen hoe geweldig mooi je tag is want anders vergeet ik dat met al het andere nieuws wat je schrijft hier op je blog. Wat geweldiggggggg.....nog even en dan ben je oma en meis...wat gaaf die echo-foto....wat blijft het toch een wonder hè.....en wat zul je genieten. Ik kan me niet voorstellen dat het niet zo zou zijn want er is werkelijk niets mooiers dan oma worden.....en ik spreek uit ervaring hahaha. Bij ons komt in juni de 3e kleinzoon eraan en dat is ook weer iets om naar uit te kijken.....Heerlijk. Zo fijn dat je er weer bent en we gaan al jouw mooie momenten vast mee beleven.......
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Hanny,wat fijn dat je weer opgeknapt bent en er weer zin in hebt om kaartjes te maken. Wist natuurlijk al dat je oma werd maar 2 keer nog niet...wat een geweldiggggg nieuws...oma zal het druk krijgen. Maar GEWELDIG om dit te zijn en het mee te mogen maken!
    Leuk die echo foto wat ze allemaal niet kunnen tegenwoordig. Ook je tag ziet er prachtig uit. We horen het wel verder van je ga maar heerlijk genieten. Lieve groetjes Lies.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldig nieuws Hanny.2x Oma in zo'n korte tijd!! Lekker genieten dus!! En ze kunnen tegenwoordig wel erg veel zeg. Leuke foto hoor!! Heel bijzonder.
    Fijn dat je weer energie voor 10 hebt!!
    Je label is supermooi. Prachtige mallen heb je gebruikt.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ahhhh wat een fijn nieuws Hanny! Leuk dat je 2x oma wordt en dat wij ook even mee mogen genieten, leuk! Kunnen wij ook al een beetje kennis maken met je kleinkind ;) Je label is prachtig geworden! Hele mooie details, geweldig!

    Knutselgroet Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Hanny,
    Ik miste je al.........fijn dat je er weer bent.
    Wat een nieuws, geweldig en heel bijzonder, dit wordt straks genieten voor jou,Oma Hanny.
    Jouw tag is ook een beauty, er is weer veel moois op te zien.
    Net als de echo-foto......

    Groetjes Ans.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Hanny,
    wat fijn dat je terug bent
    En dat het nu beter met jou gaat ?
    ook dikke proficiat wauww 2 maal oma worden in een korte tijd
    het wordt heel druk en leuk voor jou
    ook wil ik je vertellen dat je kaartje super mooi is en wat heb je prachtige mallen gebruikt
    fijne zondag liefs van martine

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..