Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 22 mei 2013

Dresses........

De Candy/prijs die ik afgelopen zondag verloot heb is naar Annemie onderweg, hopelijk komt hij snel aan. Bedankt allemaal voor het meedoen en ook voor de ontzettende lieve berichtjes. Ook wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, gezellig weer.

Deze keer laat ik jullie eens iets heel anders zien. Ik had onlangs deze malletjes aangeschaft en vond die toch zo schattig, die lieve jurkjes op dat hangertje, een paspop........
Uiteindelijk heb ik tussen mijn restjes papier gezocht en ben gewoon wat gaan stanzen, het achtergrondje had ik ook nog liggen dus de keuze was snel gemaakt.
De tekststempel heb ik een keer gekregen bij een bestelling in het buitenland, zo leuk als je er een verrassing bij krijgt.....


 


De schoentjes en de tasjes heb ik geponsd, de ponsen had ik eens bij boekenvoordeel gekocht maar nog niet gebruikt. Nu kwamen ze dus goed van pas en vind dit een leuke, speelse combinatie geworden. Deze keer dus geen kaart met bloemetjes maar een beetje kale kaart voor mijn doen maar ondanks dat toch wel grappig vind ik.
Hopelijk kunnen we dit soort jurkjes snel uit de kast halen.....................


 
 
 
Nu ik de kaart hier plaats lijkt het net alsof het rose scheef geplakt is, ik heb er de kaart nog eens bijgehaald maar het klopt hoor, heb natuurlijk de foto weer eens niet goed recht genomen van boven...zucht...
Ik ben momenteel bezig met een kaart voor....?...weet even niet meer voor welke challenge hihi, ( dementie light.....lol) Het is een challenge met een sketch, ik heb nog niet eerder meegedaan met een challenge die een sketch had dus weer een uitdaging maar wel leuk om te doen. Alleen hoop ik dat ik aan de voorwaarden voldoe want ik plak er nogal snel teveel op, geen idee of dat mag...
 
De materialen die ik gebruikt heb zijn van:
 
Marianne Design CR 1203
Memory Box Small Dress Form
Memory Box Princess Dress
Distressinkt Spun sugar en een stukje parelsnoer
 
Ik ben weer benieuwd voor jullie reactie, ik geniet er toch zo van om ze te lezen. Vaak lees ik nog eens terug van de vorige kaarten hihi, knap ik helemaal van op!
 
 
 
 

22 opmerkingen:

  1. superleuke stansjes en prachtige kaart, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, superleuk dat paspopje!
    groetjes
    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige en leuke kaart. Die stansjes zijn super en ja, ik hoop ook dat die jurkjes binnenkort uit de kast gehaald kunnen worden, zijn we volgens mij allemaal aan toe.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hanny,
    Sumer is coming, ik hoop dat het waar is, wij hebben nu wel zon..
    Weet je wat ik besteld had en vanmorgen bij de post zat ?? hetzelfde jurkje met kleerhanger, zóóó schattig, je hebt een vrolijk kaartje gemaakt met de mallen..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja mooi he al die reacties op je blog, dat tovert een big smile op je gezicht en vrolijkt ons op. Net als dit kaartje met lekkere zomerjurkjes en prachtige tekst op je kaartje!
    Super gave stansjes en een prachtig kaartje! Ik ben ook met iets bezig wat aan een hangertje hangt, maar komt vandaag niet af. Gelukkig is er morgen weer een dag. Fijne avond en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een enige stansjes heb je gebruikt Hanny en je kaart is al helemaal lekker vrolijk:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk kaartje met een 'warme' tekst...laat maar komen die zomer...haha, dementie light...zal ik je helpen?...HobbyHome?????
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gave stans is dat he, die leuke jurkjes! Enige kaart heb je ermee gemaakt Hanny, lekker vrouwelijk vooral ook! Lieve groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een hele leuke kaart! Helemaal geschikt voor een jonge meid bijv. Die stans met het jurkje aan het hangertje vind ik echt helemaal te gek!

    Bij een sketch challenge mag je juist jouw ding er aan toe voegen! Maar de sketch moet nog wel herkenbaar blijven, succes!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele mooie malletjes Hanny en je kaart ziet er super uit.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leukies die malletjes en je hebt er een schattig kaartje mee gemaakt. Ja, die zomerjurkjes zullen de winkels nog niet uitvliegen vrees ik maar.....het kan zo veranderen toch?
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hay lieve meid,

    Wat een hippe zomerkaart heb je gemaakt.
    Zo grappig met die zomerjurkjes , hier wordt
    je toch zo vrolijk van.

    Die stempel met die toffe tekst, past er
    helemaal bij, en maakt de kaart helemaal af...

    Hele lieve groetjes,
    Marijke
    www.marijkevanooijen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel mooi kaartje Hanny.leuke accentjes zoals die paspop en klerenhangertjes...
    TOP!!!!
    groetjes Rosina







    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtig kaartje Hanny, ik vind hem prachtig geworden. En eh zelf werk ik graag met een sketch en ja hoor daar mag je best van alles opplakken als de sketch nog maar herkenbaar is in je kaart.
    Ben benieuwd meis.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou hier krijg ik al een zonnig gevoel van hoor, heel mooi! Het zijn inderdaad super leuke stansjes!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Hanny,
    Wooow, ik vind je kaart wel erg mooi, laten we het hopen dat het beter gaat worden met het weer. Als ik jou kaart zie krijg ik er nog meer zin in , dus kom op met die zomer! Wil eigenlijk deze week een zomer jurkje kopen maar heb totaal geen zin in. Tja hoe komt dat toch. Brrrrr.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou geweldig leuk, dat is wat ik ervan vind! Het ziet er heerlijk zomers en vrolijk uit Hanny! Heel mooi gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ohhh wat een super kaartje heb je gemaakt. De kleurtjes zijn heel lief en je achtergrondpapier toppie! Kortom een prachtig geheel.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Hanny,

    Wat zijn dat leuke stansjes en wat heb je er een leuke kaart mee gemaakt zo met het papier vind ik het een leuk geheel geworden.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een prachtige kaart en mooi van kleur. Lekker fleurig ook.
    Bedankt voor je reactie op mijn blog.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. heel erg leuk ! mooi gedaan !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dat jurkje van MemoryBox heb ik pas ook gekocht, zoooooo lief inderdaad. Net als je kaart. Erg mooi Hanny! Ik wens je een heel fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..