Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

woensdag 25 december 2013

Love makes a Family en een Blogpauze....

Lieve hobbymaatjes, de Kerstdagen zijn begonnen en hopelijk kan iedereen genieten van een paar fijne dagen. Het zijn dagen om lekker meer tijd door te brengen met je familie, voor zover dit mogelijk is. Zoals jullie misschien nog herinneren heb ik een tijd geleden een kaart gemaakt van een hele oude foto van de oma van mijn man met haar zoontjes. Ik vond toen ook deze foto, een foto waarop mijn moeder met haar broers en zussen staat. Zij staat in het midden,  maar ....wat niet te zien is, is dat zij daar op een kistje staat.....mijn moeder was slechts 1.48cm dus jullie begrijpen wel dat ze anders niet veel boven haar jongere zusjes uitgestoken had hihi. Van de 8 kinderen leven er nog 3 zusjes en voor hen heb ik deze kaart gemaakt. Juist in deze dagen wordt vaak aan de familie gedacht en vandaar mijn keuze.
 
Dan nog even een "ahum" mededeling haha, ik hou even een blogpauze, ik ben er over een klein maandje weer om met frisse zin en energie weer fijn jullie blogs te bezoeken en te zien wat ik allemaal voor moois gemist heb. Ik wens iedereen een hele fijne Jaarwisseling en hoop dat het voor iedereen een fijn, gelukkig, vreedzaam en vooral gezond 2014 gaat worden! 
 
Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de mooie Kerstkaarten en Kerstwensen en vooral ook de lieve berichtjes die jullie steeds achterlaten, ik vind dit zo lief, dank jullie wel.



 
Ik werk graag met perkamentpapier omdat het zo'n zachte uitstraling geeft en niet overheersend aanwezig is. De bovenste mal heb ik op foamblokjes geplakt zodat het een beetje het effect van een lijstje krijgt. De doily die je achter het lijstje ziet uitkomen heb ik gestansd van een koffiefilter, dit geeft ook een heel zacht effect maar kan niet echt veel buiten de kaart uitsteken omdat het papier daar te zacht voor is.
 
 
 
 
 
 Een mooi ornamentje met daarop een parelbloemetje en een minuscuul pareltje.... De foto heb ik afgedrukt op rose papier, helaas is het allemaal niet goed te zien maar daardoor is het geen echte zwart wit foto geworden maar ook dit is zacht van kleur.
 

 
De mooie tags van Magnolia met een mooie tekst gestempeld. Ik weet niet welk merk stempels dit is, het is een vel stempels met alles over family, ooit in Amerika gekocht en ik vind het erg mooi.
 
 
 

 
Dit is dan het eindresultaat, ik vind hem wel lief, jullie?
 
 
 
 
Hieronder nog even alle drie de kaarten die ik gemaakt heb, ze zijn bijna hetzelfde, met het enige verschil dat ze ieder een ander "frame" hebben. Onder het hartje heb ik een zelfde stukje rose kant gedaan als wat op de kaart zit, ook dit is wat verhoogd.
 
 
 
 
Mijn gebruikte materialen:
 
papier van de Action, oud blokje, cardstock, perkamentpapier, koffiefilter
Cheery Lynn DL 108, Kiwi Doily
Die Namics Vintage Flourish
Go Kreate Frilly 2
Joy 6003/0005 Floral flourishes
Magnolia Doohickeys Floral Tabs
Martha Stewart Deep Double Edge punch Scroll Heart, alleen een hartje gebruikt
Memory Box Valencia Border
Memory Box Corner Bow
Spellbinders S5-158 Timeless Rectangles
 
Rose en cremekleurige kant, pareltjes, distressinkt, metalen ornamentje,
 
 
 
 

19 opmerkingen:

  1. Hoi Hanny, Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2014. IK vind je kaarten top. Leuk idee met de familie foto. Het ga je goed. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaarten, daar heb je echt werk van gemaakt, wowww !
    Geniet maar lekker even van je vrije dagen en je blogpauze, we zien je wel weer verschijnen.

    Hele fijne gezellige Kerst dagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een mooie, toffe en goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig mooi gemaakt voor je tante's, daar zullen ze we erg blij mee geweest zijn. Fijne dagen en geniet van je blogpauze. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hanny,
    wens je hele fijne feestdagen, geniet van je vakantie..de kaarten voor je tantes zien er prachtig uit, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hanny,

    Fijne feestdagen en een creatief en vooral gezond 2014 gewenst.
    Tot de volgende kaart zullen we maar zeggen.
    groetjes anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat prachtig, zulke persoonlijke kaarten!!! Daar ben ik zo dol op. En wat een goed idee om de doily uit koffiefilters te stansen, ga ik eens proberen!!! Fijne feestdagen toegewenst. En een heel goed 2014! Ik zie je kaarten in het nieuwe jaar weer graag langskomen!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk gedaan en voor jou ook fijne feestdagen en een mooi en gezond creatief 2014 gewenst.

    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart heb je met die foto gemaakt en wat een leuk verhaal erbij.
    Een hele fijne Kerst toegewenst en geniet van je blogpauze.

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super mooie kaart!
    Ook jij bedankt voor de gezellgiheid hier in blolgland.
    Tot over een maandje!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart Hanny. Een heel leuk idee, hier gaan je tantes zeker blij mee zijn.
    Jij ook bedankt voor de lieve berichtjes die je steeds achterliet. En we zien je wel weer verschijnen. Neem je tijd.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het zijn prachtige kaartjes geworden Hanny!
    Ook voor jou een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2014,

    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Hanny,
    wat een prachtig kaartje
    heel leuk zo met een familieportret
    hele fijne jaarwisseling
    lieve groetjes martine
    kaartenparadijsje.blogspot;be

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Hanny,
    Ik weet dat je graag met perkament papier werk, en dat is echt prachtig en wat een gaaf idee om de doily uit een koffie filter te stansen dat geeft nog meer vintage effect! Je kaarten zijn SUPER met de oude foto's. Geniet lekker de aankomende maand een hele goede jaar wisseling en we gaan elkaar weer zien in blogland!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lieve Hanny, op deze allerlaatste dag van 2013 wil ik nog even bij je langskomen om je te bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn blog het afgelopen jaar. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Ik kon en kan niet altijd bij iedereen alle berichtjes lezen maar desondanks heb ik van alles genoten. Voor het nieuwe jaar wens ik je heel veel gezondheid, geluk en liefde Ć©n natuurlijk creativiteit! Maar dat zit bij jou wel goed. ;-) Jouw drie kaartjes zijn wederom prachtig, heel erg mooi gedaan. Geniet van je (blog)pauze en tot in het nieuwe jaar!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldig leuk idee om deze kaartjes met familiefoto naar je tantes te sturen, daar waren ze zeker heel blij mee.
    Ik wens je een goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2014.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lieve Janny, ik wil je allereerst een heel goed, gezond, vrolijk en creatief 2014 toewensen samen met je gezin!! Verder wil ik je bedanken voor je geweldige blogvriendschap, ik geniet er enorm van! Wat heb je toch een beeldschone kaarten gemaakt, je kunt het niet mooier of persoonlijker maken, echt top!!! Geniet lekker van je 'blog-vrijheid' ;-) Veel liefs, Ira xox
    Ira’s Crea Corner

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaarten Hanny!! Daar zullen je tantes wel blij mee zijn geweest. En je moeder was dan wel erg klein zeg, hahah!!
    Ik wens jou alle goeds voor 2014 met veel creativiteit. en we zien je over een maand wel weer verschijnen. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Hanny,

    Naast het eenmalige zelfdeberichtjevooralmijnvolgers hierboven nog een persoonlijk berichtje voor jou. Ik hoop dat je hele fijne feestdagen hebt gehad en ik hoop ook dat we in 2014 weer veel van jou creatieve uitspattingen hier op het blog mogen bewonderen! Ik kijk weer uit naar je creaties, hopelijk tot snel op blogs!

    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter:

Beste allemaal,
Ik vind het heel leuk dat je op mijn blog komt en hoop dat je hier inspiratie uit kunt halen. Je mag je me altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt weten.

Thank you for visiting my blog, if you have any questions, please e-mail me..